Warning: file_get_contents(https://api.trustpilot.com/v1/business-units/49fcfbe20000640005044089?apikey=ZJnBP8VKs2OI6v2LX6TNATpbF2w9alqg&language=nl): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/users/medjqftp/medi-active.nl/inc/trustpilot.php on line 36

Warning: file_get_contents(?apikey=ZJnBP8VKs2OI6v2LX6TNATpbF2w9alqg): failed to open stream: No such file or directory in /home/users/medjqftp/medi-active.nl/inc/trustpilot.php on line 26

Warning: file_get_contents(https://api.trustpilot.com/v1/consumers/?apikey=ZJnBP8VKs2OI6v2LX6TNATpbF2w9alqg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/users/medjqftp/medi-active.nl/inc/trustpilot.php on line 79
MediActive Matras | Verbetert de Slaap & Voorkomt Rugpijn
Medisch traagschuim matras‘Een medisch traagschuim matras
leidt tot een aanmerkelijke drukverlaging’
Erkende deskundigen over het Medisch traagschuim matras aanbevolen door orthopeden
TNO getest Voortkomt drukpunten BlueFlex Rugpijn voorkomen kooptip
 

De 7 zekerheden van MediActive

 • Hoogste kwaliteit voor de laagste prijs

  Het MediActive matras is de slaapondergrond van meer dan 43.000 slapers. Zij waarderen het MediActive matras met een 0,0 voor kwaliteit en service. 

  Met MediActive vergelijkbare matrassen van andere bekende merken zijn doorgaans wel 2,5 tot 3x duurder. Kleinschalige showrooms, efficiënte logistiek en direct van uit onze Nederlandse fabriek naar u thuis bespaart u honderden Euro's.

 • Actieprijs al vanaf € 249,-

  Het MediActive matras is al te koop vanaf € 249,-. Dankzij het internet en zonder dure tussenhandel en kostbare reclamecampagnes kunnen we u een kwalitatief beste matras tegen een scherpe prijs aanbieden.
  Let op de actieprijzen tot wel €200,- korting zijn nog t/m 27-05-2018 geldig.

 • 365 nachten thuis proefslapen

  Bij MediActive kunt u 365 nachten thuis proefslapen. De ervaring leert dat even proefliggen in de winkel of showroom niet voldoende is. Neem voldoende nachten de tijd om uw lichaam aan het matras of de boxspring te laten wennen en omgekeerd. Tijdens deze periode kan uw persoonlijke voorkeur of lichamelijke situatie veranderen. Uw matraskern kunnen wij dan aanpassen of omruilen. Bent u dan nog niet tevreden, dan geldt: Niet goed = Geld terug..

 • 10 jaar garantie

  Proefslapen leidt altijd tot de juiste oplossing en zeker zo belangrijk een jarenlang en zorgeloos slaapplezier. U kunt er op rekenen dat het MediActive matras het zeker 10 jaar volhoud. Dat is namelijk de garantie die LivingComfort u biedt.

 • Niet goed = Geld terug

  Bij MediActive kunt u gemakkelijk en veilig betalen. U kunt kiezen om vooraf te betalen via iDeal, Visa of Mastercard, bank- of giro overschrijving, achteraf na levering of in termijnen via capayable. Met het 365 nachten proefslapen bieden we u de Niet goed = Geld terug garantie. Bent u niet tevreden met uw aankoop en maakt u dit binnen 365 nachten na de start van het proefslapen aan ons kenbaar. Dan krijgt u uw volledige aankoopbedrag terug. Daar doen wij niet moeilijk over!betaalmogelijkheden

 • Landelijk showroom netwerk.

  Het MediActive matras wordt geleverd met een 365 nachten proefslaap garantie. Maar wilt u eerst kennis maken met het MediActive matras of wenst u een uitgebreid persoonlijk advies? Dan bent u van harte welkom in een van de 21 eigen showrooms. Er is er altijd wel een bij u in de buurt. Onze goed opgeleide slaapadviseurs staan voor u klaar.

 • Snelle, gratis verzending & retour

  Het bezorgen en ophalen van de bestelde artikelen is geheel gratis. Mocht een deel of de gehele bestelling u niet bevallen, dan kunt u de bedoelde artikelen laten ophalen. 

  Op werkdagen geldt, vandaag voor 12 uur besteld is morgen in huis. Hierbij bepaalt u zelf op welke dag u het matras graag wilt ontvangen. Via een track&trace systeem houden wij u op de hoogte van de verwachte levertijd.

 
 

Onze actieprijzen zijn geldig tot 27-05-2018

Direct bestellen U heeft nog
 
de tijd.
 
 

Waarom een MediActive matras?

Dieper slapen en uitgeruster wakker worden. Fitter, vitaler en zonder lichamelijke klachten de dag door. Dankzij een optimaal ligcomfort, ondersteuning en in een volledig anti-allergische omgeving. Dat is slapen in optima forma. Dat is slapen op het MediActive Matras.
 1. 1Ongekend ligcomfort
 2. 2Optimale ondersteuning
 3. 3Anti-allergisch & ventilerenddsc
 4. 4Drukpuntverlagend
 5. 5Medische kwaliteit

Een onbezorgde nachtrust en uitgerust de dag door. Daar gaan we voor. Het MediActive matras is het resultaat van jarenlange innovatie en luisteren naar onze klanten. Het resultaat is een hoogwaardig matras geschikt voor elk type slaper. Reeds meer dan 140020 LivingComfort slapers gingen u voor. Zij waarderen het MediActive matras en service met een 0,0. Ontdek het zelf en ga 365 nachten gratis thuis proefslapen.

Meer weten over het MediActive matras? Bezoek de MediActive matras pagina.

Naar het MediActive matras

 
 
 

Waarom LivingComfort / MediActive?

 
 
 

Matras kopen? Uw persoonlijke situatie telt

Het kiezen van een juiste matras blijft een zeer persoonlijke keuze. Welke aandacht en tijd verdiend om tot een juiste matras te geraken. U spendeert immers 1/3 deel van uw gehele leven op uw matras. Een goede nachtrust zal er voor zorgen dat u vitaler en levenslustiger aan de dag begint.

Neem tijdens uw zoektocht naar een nieuw matras de mogelijkheid tot proefslapen, uw persoonlijke slaapvoorkeuren en budget mee in overweging.

Uw nieuwe matras uitproberen

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat men liefst 10 tot 12 nachten nodig heeft om aan een nieuw matras te wennen. MediActive biedt daarom een gratis proefslaapperiode aan van 365 nachtenZo bent u ook altijd zeker van het maken van de juiste matras keuze. Een keuze welke u niet in 5 minuten proefliggen in een winkel kunt maken. 

Uw persoonlijke slaapvoorkeuren

Elke persoon is anders. Gewicht, slaaphouding en lichamelijke klachten vormen een persoonlijk slaapprofiel. Het MediActive matras biedt voor al deze type slapers een oplossing. Dankzij de unieke samenstelling en drukverlagende eigenschappen zorgt het MediActive matras voor een comfortabele nachtrust. Onder invloed van uw lichaamstemperatuur en –gewicht vormt het traagschuim zich naar de contouren van uw lichaam. Hierdoor realiseert het MediActive traagschuim matras een bijzonder goede drukverlagende ondersteuning van uw lichaam.

Uw persoonlijke budget en wensen

In uw zoektocht naar een nieuw matras spelen uw persoonlijke budget en kwaliteitseisen een belangrijke rol. Het aankopen van een matras via het internet is vaak tot wel 70% goedkoper dan het aanschaffen van vergelijkbare matrassen bij een slaapspeciaalzaak. Testresultaten van de Consumentenbond hebben aangetoond dat de bekende en veelal dure merken niet beter presteren dan prijsgunstigere alternatieven. Een objectief vergelijk maken we op onze matrassen vergelijken sectie, alwaar u het MediActive matras kunt vergelijken met enkele gerenommeerde merken.

Het MediActive traagschuim matras

LivingComfort telt reeds meer dan 140020 slapers en velen van hen hebben dankzij het drukverlagende MediActive matras klachten als rugpijn, nekpijn en schouderpijn sterk zien afnemen. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 0,0 op Trustpilot. Lees de ervaringen van één van de 0 MediActive slapers of bekijk de klantenvideo's.

Naar het matras

 
 
 
 

Probeer onze producten uit
in de showroom

Maak nader kennis met onze producten door een bezoek te brengen aan één van onze 21 showrooms in Nederland en België. Er is er altijd wel een bij u in de buurt. Onze adviseurs beantwoorden graag al uw vragen en geven een uitgebreid advies over het MediActive matras.

Wilt u direct telefonisch contact met ons? Dat kan natuurlijk ook. Onze klantenservice is van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 9.00-21.00 uur en op zaterdag van 10.00-17.00 uur.

Naar de showroom

365 nachten gratis thuis proefslapen

Het MediActive matras gaat u altijd eerst thuis 365 nachten gratis thuis uitproberen. En bevalt het niet? Dan ruilen we in deze periode gratis om naar een passendere slaapoplossing van LivingComfort. Uiteraard kostenloos! Zo bent u altijd verzekerd van de juiste matras keuze. Bevalt het nog niet? Dan geldt 'Niet goed = Geldt Terug'

Het MediActive matras is al voor reeds vele van de 140020 LivingComfort slapers de juiste slaapoplossing.

Naar het proefslapen

 
 

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
MediActive Matrassen