Wilt u slapen zonder rugpijn?

Voorkomt rugpijn

Rugpijn is een groot probleem. Waarschijnlijk ook voor u. Nu of in de toekomst.

Met het MediActive matras is de oplossing nabij.

De harde cijfers op een rijtje

60 Tot 80% van de Westerse bevolking wordt geconfronteerd met lage rugpijn. Met een piek in de leeftijd 35 tot 55 jaar. In 85% van de gevallen is er geen duidelijke oorzaak aan te wijzen. Ongeveer 50 tot 70% van de patiënten met chronische lage rugpijn heeft slaapstoornissen.

De invloed van het bed

Uw slaapsysteem speelt een grote rol in het gezond houden van de rug en het verminderen van de pijnklachten. Chronische rugpatiënten slapen beter op een comfortabel matras. Wie slaapt op een ongeschikt bed heeft meer kans op nek- en rugproblemen.

De fundamenten van het MediActive matras

Medisch onderzoek heeft aangetoond dat de juiste invulling van deze bouwstenen van het matras rugpijn daadwerkelijk helpt voorkomen.

De MediActive oplossing.

Het NASA traagschuim zorgt voor de juiste conformiteit. Het matras past zich naadloos aan de lichaamsvormen aan. Het koudschuim is er verantwoordelijk voor dat u op de juiste wijze wegzakt in en ondersteund wordt door het matras. Door de Cairfull breitechniek wordt de lichaamstemperatuur adequaat afgevoerd waardoor de temperatuur in het bed niet te hoog wordt. De Adaptive technologie zorgt voor een doeltreffende afvoer van het lichaamsvocht dat tijdens de slaap wordt vrijgegeven.

Slapen zonder rugpijn?

Overtuig uzelf door thuis 14 dagen gratis proef te slapen op het MediActive matras.