Wat is een betrouwbare review?

Bij een koop op afstand doet u er goed aan om eerst ervaringen te lezen over een product. Hierdoor weet u immers of anderen tevreden zijn met het product, of juist niet. Er zijn verschillende plekken waar u reviews kunt vinden. Maar hoe betrouwbaar zijn deze reviews en hoe onderscheidt u onafhankelijke reviews van eventuele ‘nep reviews’?

Onafhankelijke reviews

Een objectieve review vindt u bij organisaties die zich bezighouden met het beoordelen van producten op een onafhankelijke en objectieve manier. Hieronder zullen wij enkele organisaties uitlichten die een zeer hoge mate van betrouwbaarheid garanderen.

Consumentenbond matrassen

De Consumentenbond is een onafhankelijke organisatie die transparant handelt om zo tot een oordeel te komen. Een onderschrijvende factor is dat de Consumentenbond geen winstoogmerk heeft. De inkomsten worden gebruikt om verbeteringen voor consumenten te realiseren. Jaarlijks worden hier vele producten getest in vele categorieën. De testen worden door experts uitgevoerd en geanalyseerd. Matrassen worden bij de Consumentenbond getest op punten als lichaamsondersteuning, levensduur en vochtverwerking. Een test van de Consumentenbond wordt daarom geadviseerd om serieus mee te laten wegen in de beslissing bij een aankoop van een nieuw matras.

Trustpilot reviews

Er zijn verschillende soorten review systemen voor webwinkels. Veel van deze review systemen kunnen beheert worden door de webwinkeleigenaar. Hierdoor kunnen negatieve reviews verwijderd worden. Hierdoor wordt er een verkeerd beeld geschetst van het product. Een goed review systeem zorgt er voor dat zowel de goede als negatieve reacties worden weergeven. Trustpilot is een beoordelingsplatform die zowel de goede als slechte beoordelingen weergeven. Dit geeft inzicht in de geloofwaardigheid, populariteit en reputatie van een bedrijf. MediActive heeft reeds 601 reviews bij Trustpilot. Deze zijn de lezen op onze Trustpilot.

Kiyoh reviews

Kiyoh is marktleider van beoordelingsplatformen in Nederland. Net als Trustpilot komen hier onafhankelijke reviews op te staan van klanten over het product. In tegenstelling tot Trustpilot biedt Kiyoh de mogelijkheid om het bedrijf eerst veertien dagen te tijd te geven om een reactie te geven op een negatieve review voordat deze geplaatst wordt. Hierdoor kan er in de tussentijd een oplossing gevonden worden zodat de klant alsnog een positieve feedback geeft. Bij Trustpilot is dit niet het geval. Hier kan het bedrijf reageren op een negatieve reactie. Dit geeft voor buitenstaanders een goed beeld van hoe het bedrijf met klachten om gaat.

Bekijk de klantvideo van een MediActive slaper

Valeria Verhagen is 58 jaar, heeft medische klachten en slaapt op het MediActive matras.

 

Lees de reviews van MediActive slapers

Het is een droom die uitkomt.
 
Het is een droom die uitkomt. Wij zijn vanaf het begin tot het eind tevreden. Goed geholpen met duidelijke uitleg. Eerst proef geslapen.Met deze nieuwe matrassen geen rugpijn meer als je uit bed komt. Na het proefslapen gaan deze matrassen dan ook niet meer terug.
 
matrassen€ 249,-
 
Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
MediActive Matrassen