Buikslaper

Een klein deel van de mensen slaapt op hun buik. Helaas is dit een slechte houding. Een buikslaper draait zijn hoofd om te kunnen ademen waarbij de nek zich tot het uiterste moet draaien. Een stijve nek of soms erger is het logische gevolg.

Voorkomen van klachten bij buikslapen

Een buikslaper heeft een harder matras nodig. Dit om te voorkomen dat er een holling (hyperlordose) onstaat in de onderrug. Het gevolg hiervan is dat het de druk op de lendenwervels wordt vergroot. Een andere manier is het plaatsen van een kussen onder de lage buikstreek en het bekken.

Waarom een MediActive matras?

Door de 16 centimeter dikke onderlaag van HR PolyPure schuim is het MediActive matras een relatief hard matras. Dit laat bij buikslapers de ruggengraat en gewrichten in een natuurlijke positie rusten. Door de 7-zone toplaag van het matras vormt het matras zich naar de lichaamscontouren. Hierdoor wordt elk lichaamsdeel precies voldoende ondersteund. Een buikslaper heeft met name steun nodig om holling in de onderrug te voorkomen. Het MediActive matras biedt deze steun. 

Reacties op Trustpilot over het MediActive matras en rugklachten 

Ben bijzonder tevreden Een goed matras kost veel geld. Ik vond het dan ook heel fijn dat ik kon proefslapen, zodat ik zeker wist dat het een goede koop zou zijn. Na 1 nacht had ik al besloten dat ik het matras wilde houden. Het matras vult de holtes goed op. Het ligt werkelijk fantastisch.´ ( L. Dorsman )

`Wij hebben twee elektrisch verstelbare lattenbodems aangeschaft en twee medische matrassen. Wij hebben nog nooit zo goed geslapen als nu. Ik ben 6 weken geleden geopereerd aan drie rughernia 's. MediActive is een perfect bedrijf met een zeer goede service.´ ( A van Zundert

MediActive traagschuim kussen

traagschuim kussen

Het orthopedisch kussen van MediActive is gevuld met NASA traagschuim vlokken. De hoeveelheid vlokken is naar eigen wens aan te passen. Een buikslaper heeft een laag kussen nodig. Dit voorkomt belasting in de nek. Doordat de hoeveelheid vlokken zelf te bepalen is door de rits aan de zijkant is het uitermate geschikt voor buikslapers.

 

matrassen€ 249,-

 

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
MediActive Matrassen