Rugslaper

Bij het slapen op de rug wordt het lichaamsgewicht optimaal verdeeld. Hierdoor wordt rugslapen gezien als de meest ideale slaaphouding. 

Aandachtspunten bij het kiezen van een matras

De voornaamste drukpunten bij een rugslaper bevinden zich vanaf de heupen tot en met de schouders. Een goed matras moet deze punten dus opvangen en de smallere lichaamsdelen ondersteunen om er voor te zorgen dat de ruggengraat is een rechte lijn ligt. Hiermee voorkomt u pijn in de rug.

Waarom een MediActive matras?

Het MediActive matras laat de ruggengraat en gewrichten in een natuurlijke positie rusten. Door de 7-zone toplaag van het matras vormt het matras zich naar de lichaamscontouren. Hierdoor wordt elk lichaamsdeel precies voldoende ondersteund. Een rugslaper heeft met name steun nodig rondom van de heupen tot en met de schouders. Het traagschuim dat zich vormt door de lichaamstemperatuur naar uw lichaam zorgt voor een evenwichtige drukverdeling op de gewrichten en ruggengraat.

zijslaper               

Links ziet u de lichaamsdruk van een persoon op een MediActive matras. Hierbij is het lichaamsgewicht optimaal verdeeld over heel de matras. Aan de rechterzijde ziet u de lichaamsdruk bij een normaal matras. Hierbij zijn de heupen, schouders en onderbenen sterk gekleurd wat duid op hoge drukpunten. Dit zorgt voor een slechte doorbloeding wat de nachtrust niet ten goede brengt. 

Reacties op Trustpilot over het MediActive matras en rugklachten

´MediActive matras is een absolute aanrader, het is alsof ik zweef op dit matras. een geweldige verlichting voor mijn botten en spieren en schouder en rug pijnen zijn veel minder.` ( Wiedeman

`Direct vanaf de eerste nacht was de MediActive matras een geweldige ervaring. Veel beter geslapen doordat het omdraaien in bed veel minder pijnllijk is.´ ( W.A. Stormink-Brummelman )

MediActive traagschuim kussen

traagschuim kussen

Het orthopedisch kussen van MediActive is gevuld met NASA traagschuim vlokken. De hoeveelheid vlokken is voor de rugslaper naar eigen wens aan te passen. Zorg hierbij dat uw nek in een prettige houding ligt.

 

matrassen€ 249,-

 
Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
MediActive Matrassen