Zijslaper

Iedereen brengt op zijn eigen manier de nachtdoor. Wanneer u een zijslaper bent is het mogelijk dat u slecht slaapt of wordt met pijn in de rug. Een matras die zich vormt naar uw lichaam voorkomt deze problemen.

Aandachtspunten bij het kiezen van een matras

Bij een zijslaper liggen de drukpunten voornamelijk op de schouders, heupen en knieën. Een goed matras moet deze punten dus opvangen en de smallere lichaamsdelen ondersteunen om er voor te zorgen dat de ruggengraat is een rechte lijn ligt. Hiermee voorkomt u pijn in de rug.

zijslaper

Waarom een MediActive matras?

Het MediActive matras laat de ruggengraat en gewrichten in een natuurlijke positie rusten. Door de 7-zone toplaag van het matras vormt het matras zich naar de lichaamscontouren. Hierdoor wordt elk lichaamsdeel precies voldoende ondersteund. Een zijslaper heeft met name steun nodig in de taille en bovenbenen. De schouders, heupen en onderbenen moeten voldoende opgevangen worden om te zorgen voor een evenwichtige drukverdeling op de gewrichten en ruggengraat.

Reacties op Trustpilot over het MediActive matras en rugklachten.

 
`Ik heb in geen tijden zo lekker geslapen. Ook 's morgens stap ik niet meer stijf uit bed. Geen pijn meer in m'n heup en rug, waarvan ik voorheen 's nachts vaak wakker werd.´ ( Maas
 `2 Weken proefslapen trekt je over de streep. Het matras slaapt verrassend goed.   Had last in de onder rug, dit lijkt steeds beter te gaan.´ ( Berbers
 

MediActive traagschuim kussen

traagschuim kusssen

Het orthopedisch kussen van MediActive is gevuld met NASA traagschuim vlokken. De hoeveelheid vlokken is naar eigen wens aan te passen. Een zijslaper heeft baat bij een stevig kussen om te zorgen dat de nek in één lijn ligt met de ruggengraat. Hiermee voorkomt u nekklachten.

matrassen€ 249,-

 
Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
MediActive Matrassen