Artrose

Artrose is een reumatische ziekte waarbij het kraakbeen zachter en dunner wordt. Hierdoor ontstaat de pijn vaak geleidelijk en kunt u last krijgen van stijfheid. Later kan artrose ook leiden tot een verandering in uw houding doordat de stand van de botten ten opzichte van elkaar kan veranderen.

Wat is de oorzaak van artrose?reuma-artrose

Artrose kan op zichzelf voorkomen, maar kan ook ontstaan na een gewrichtsontsteking of bij zwakke gewrichtsbanden. Deze vorm van reuma is, in tegenstelling tot wat mensen vaak denken, geen gevolg van het verouderingsproces. Het kraakbeen kan bij artrose in alle gewrichten zachter en dunner worden, maar in gewrichten van de nek, onderrug, kniën, heupen, duim, vingers en grote teen komt het relatief vaker voor.

Een goed matras bij artrose...

....zorgt ervoor dat de gewrichten en gewrichtsbanden tijdens de slaap zo weinig mogelijk druk krijgen. Een drukverlagend matras met goede drukverdeling kan bij artrose voor verlichting zorgen.  

MediActive matras bij artrose

Het MediActive matras is een medisch matras welke uw ruggengraat en gewrichten in hun natuurlijke positie laten rusten. Ook beweegt u veel minder tijdens de slaap. Het MediActive matras is gemaakt van traagschuim en bevat een toplaag met 7-zones. Het matras is drukverlagend en temperatuurgevoelig en is voorzien van de ClimaBest Protector, welke zorgt voor een optimale ventilatie en anti-allergische werking. Deze eigenschappen maken het MediActive matras bij artrose zeer geschikt.

matrassen€ 249,-

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
MediActive Matrassen