Ziekte van Bechterew

De ziekte van Bechterew is een vorm van ontstekingsreuma. Bij deze reumatische aandoening zijn vooral de gewrichten van rug, heupen, bekken en knieën ontstoken. De wervelkolom wordt stijf en pijnlijk en trekt mogelijk ook krom. De ziekte van Bechterew komt drie keer zo vaak voor bij mannen als bij vrouwen. Bechterew begint meestal in de leeftijd van 15-35 jaar. Het is nog niet bekend hoe de ziekte ontstaat en ook het verloop van de ziekte is bij iedereen anders. 

Welke klachten zijn er bij ziekte van Bechterew?

Bechterew begint met pijn en stijfheid, vooral laag in de rug en in de bilstreek. Vooral 's nachts en 's ochtends treden de klachten op of als u lang in dezelfde houding heeft gezeten. Door beweging kunnen de klachten verminderen, maar door inspanning kunnen de reumatische klachten in de loop van de dag weer toenemen. Een overheersend symptoom van de ziekte van Bechterew is moeheid en de pijn kan 's nachts invloed hebben op de nachtrust. Ook is het vaak lastig om in bed om te draaien.

Een goed matras bij de ziekte van Bechterew...

....ondersteund de wervelkolom optimaal en maakt het wisselen van houding (draaien) aangenamer. 

MediActive matras bij de ziekte van Bechterew

Het MediActive matras is een medisch matras welke uw ruggengraat en gewrichten in hun natuurlijke positie laten rusten. Ook beweegt u veel minder tijdens de slaap. Het MediActive matras is gemaakt van traagschuim en bevat een toplaag met 7-zones. Het matras is drukverlagend en temperatuurgevoelig en is voorzien van de ClimaBest Protector, welke zorgt voor een optimale ventilatie en anti-allergische werking. Deze eigenschappen maken het MediActive matras bij de ziekte van Bechterew zeer geschikt.

matrassen€ 249,-

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
MediActive Matrassen