Discusdegeneratie

Bij discusdegeneratie verslijten de tussenwervelschijven in de lage rug. De schijven verliezen aan stevigheid, met als gevolg een abnormale instabiliteit en beweeglijkheid van de wervellichamen. 

Wat zijn de gevolgen van discusdegeneratie?

De hoogte van de wervelschijf neemt aanzienlijk af wanneer de slijtage toeneemt, aangezien er veel weefsel verloren gaat. Vaak gaat discusdegeneratie gepaard met artrose van de facetgewrichten. Discusdegeneratie veroorzaakt hevige pijn. In het begin veelal in de lage rug, aan het einde van de nacht en bij het opstaan. Hierdoor kan de nachtrust worden verstoord, terwijl deze juist bedoelt is om de tussenwervelschijven 's nachts te laten herstellen. Voldoende slaap is dus belangrijk.

Een goed matras bij discusdegeneratie...

....is een drukverlagend en ondersteunend matras. Door het verlagen van de druk op de tussenwervelschijven kunnen deze 's nachts beter herstellen waardoor de klachten bij discusdegeneratie kunnen worden verlicht.

MediActive matras bij discusdegeneratie

Het MediActive matras is een medisch matras welke uw ruggengraat en gewrichten in hun natuurlijke, anatomisch correcte, positie laten rusten. Ook beweegt u veel minder tijdens de slaap. Het MediActive matras is gemaakt van traagschuim en bevat een toplaag met 7-zones. Het matras is drukverlagend en temperatuurgevoelig en is voorzien van de ClimaBest Protector, welke zorgt voor een optimale ventilatie en anti-allergische werking. Deze eigenschappen maken het MediActive matras bij discusgeneratie zeer geschikt.

matrassen€ 249,-

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
MediActive Matrassen