Fibromyalgie

De letterlijke vertaling van fibromyalgie is 'pijn in bindweefsel en spieren'. Fibromyalgie is een reumatische aandoening welke chronische pijn, stijfheid en vermoeidheid veroorzaakt. Ook krachtverlies, slaapstoornissen en stemmingswisselingen behoren tot de klachten.

Behandeling van fibromyalgie

Bij fibromyalgie worden geen afwijkingen in de spieren of het bindweefsel gevonden, waardoor het lastig vast te stellen is of iemand deze aandoening heeft. Omdat er geen medicijnen of behandelingen zijn tegen fibromyalgie, zal iemand met deze vorm van reuma altijd last hebben van klachten. De pijn bij fibromyalgie kan o.a. bestreden worden door een goede nachtrust op een goed matras.

Een goed matras bij fibromyalgie...

... heeft een goede drukverdeling, zodat de drukgevoeligheid op de zogenoemde 'tender points' wordt verminderd. Omdat fibromyalgie gepaard gaat met ontstekingen is, naast een goed, ventilerend en vochtafdrijvend matras, ook een gezond/droog slaapkamerklimaat gewenst.

MediActive matras bij fibromyalgie

Het MediActive matras is een medisch matras welke uw ruggengraat en gewrichten in hun natuurlijke positie laten rusten. Ook beweegt u veel minder tijdens de slaap. Het MediActive matras is gemaakt van traagschuim en bevat een toplaag met 7-zones. Het matras is drukverlagend en temperatuurgevoelig en is voorzien van de ClimaBest Protector, welke zorgt voor een optimale ventilatie en anti-allergische werking. Deze eigenschappen maken het MediActive matras bij fibromyalgie zeer geschikt.

Reviews over het MediActive matras bij Fibromyalgie

Goed product! Super tevreden
 
Ik ben erg blij me het nieuwe matras. Heb er 2 bestelt, levering was snel en goed, klantenservice netjes en prijs is goed! 
 
Ook het proefslapen was erg nuttig, omdat ik fibromyalgie patiënt ben is het fijn om te kijken hoe mijn lichaam op iets nieuws reageert! Het matras was echter boven mijn verwachtingen en ik heb hem gehouwen!
 
 
Ella

matrassen€ 249,-

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
MediActive Matrassen