Hernia

Een hernia is een uitstulping van de tussenwervelschijf. Deze uitstulping drukt tegen de zenuwwortel, wat zorgt voor een irriterende pijn. Deze pijn wordt vaak omschreven als lage rugpijn, die soms uitstraald naar de benen. De pijnen zijn niet-chronisch; ze worden afgewisseld door perioden van minder pijn of geen pijn. Scheuren of breuken (de hernia) kunnen bij elke tussenwervelschijf voorkomen, maar hernia's van de rug liggen meestal tussen de 4e en 5e en tussen de 5e lendenwervel en het heiligbeen.

Waardoor ontstaan hernia's?rugklachten en hernia

De hernia's ontstaan vaak geleidelijk door een drukverhoging in de tussenwervelschijf, meestal door verkeerde bewegingen of een verkeerde lichaamshouding. Ook kunnen overgewicht, slechte voeding en het verouderingsproces oorzaken zijn van het ontstaan van een hernia. Een hernia kan worden voorkomen door de rug niet onnodig te belasten en veel aandacht te besteden aan de lichaamshouding.

Een goed matras bij een hernia...

...ondersteund de wervelkolom en verdeeld de druk op de wervels, inclusief tussenwervelschijven.

MediActive matras bij een hernia

Het MediActive matras is een medisch matras welke uw ruggengraat en gewrichten in hun natuurlijke, anatomisch correcte, positie laten rusten. Ook beweegt u veel minder tijdens de slaap. Het MediActive matras is gemaakt van traagschuim en bevat een toplaag met 7-zones. Het matras is drukverlagend en temperatuurgevoelig en is voorzien van de ClimaBest Protector, welke zorgt voor een optimale ventilatie en anti-allergische werking. Deze eigenschappen maken het MediActive matras bij een hernia zeer geschikt.

Bekijk de klantvideo over het MediActive matras & Hernia

Erna van Laan is 43 jaar, heeft chronische rugklachten en is MediActive slaper

Lees ook de reviews van MediActive slapers met Hernia

Van geen nachtrust naar een geweldige nachtrust.
 
Sinds ik een hernia heb waaraan ik voorlopig niet kan worden geopereerd, hebben mijn vrouw en ik de stap gezet om over te gaan op dit matras. Vanaf de eerste nacht was het voor mij mogelijk om in alle houdingen te kunnen liggen en dan te weten dat je al ca. Vier weken alleen op de zelfde zijde kon liggen.
Het tweede en zeker zo belangrijke voordeel is dat de pijnmedicatie drastisch is verminderd. Kortom wij zijn zeer content.
 
 
W. Colijn
Een zeer goede service
 
Wij hebben twee elektrisch verstelbare lattenbodems aangeschaft en twee medische matrassen. Wij hebben nog nooit zo goed geslapen als nu. Ik ben 6 weken geleden geopereerd aan drie rughernia 's. MediActive is een perfect bedrijf met een zeer goede service.
 
 
A. van Zundert

matrassen€ 249,-

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
MediActive Matrassen