Ischias

Bij ischias ervaart men een uitstralende zenuwpijn ter hoogte van de heup. De pijn ontstaat door druk op de ischiaszenuw, op de plaats waar deze uit het ruggenmerg ontspringt. De oorzaak van deze druk is overbelasting of het langdurig maken van een verkeerde beweging.

Wat zijn de gevolgen van ischias?

De tussenwervelschijven verliezen door de druk hun oorspronkelijke structuur en lopen beschadigingen op. Ook kunnen zenuwstoornissen, spanning op de spieren, een verschil in beenlengte of artrose de oorzaak zijn voor het ontstaan van ischialgie. De druk op de zenuwwortels veroorzaakt pijn, een branderig gevoel of zelfs verlammingen. Vaak is ischialgie een verder stadium van lumbago of een hernia.

Een goed matras bij ischias...

...vermindert de druk op de ischiaszenuw wanneer u in de juiste, anatomisch correcte, houding slaapt. Hierdoor kunnen rug- en zenuwpijnen verminderen of zelfs verdwijnen. 

MediActive matras bij ischias

Het MediActive matras is een medisch matras welke uw ruggengraat en gewrichten in hun natuurlijke, anatomisch correcte, positie laten rusten. Ook beweegt u veel minder tijdens de slaap. Het MediActive matras is gemaakt van traagschuim en bevat een toplaag met 7-zones. Het matras is drukverlagend en temperatuurgevoelig en is voorzien van de ClimaBest Protector, welke zorgt voor een optimale ventilatie en anti-allergische werking. Deze eigenschappen maken het MediActive matras bij ischias zeer geschikt.

matrassen 249,-

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
MediActive Matrassen