Lumbago

Lumbago, lage rugpijn, lendenverschot, spit. Er zijn meerdere benamingen voor deze rugklacht, waarbij men een milde tot hevige pijn ervaart in de lage (onder)rug tot hevige en pijnlijke spiercontracties in de onderrug. Deze pijnklachten kunnen de houding en beweging aanzienlijk belemmeren.

Waardoor ontstaat de pijn bij lumbago?

De pijn bij lumbago wordt vaak veroorzaakt door overbelasting van de rug, waardoor kleine beschadigingen aan pezen, spieren of tussenwervelschijven op kunnen treden. Deze pijn kan acuut of chronisch zijn.

Een goed matras bij lumbago.... lumbago-slaaphouding

...dient tijdens uw nachtrust zodanig te zijn dat de zwaardere en uitstekende lichaamsdelen (zoals heupen en schouders) in de matras kunnen zakken en dat de holten van de lendenen door het matras worden opgevuld. Op deze manier wordt het lichaam op de juiste manier ondersteund en zullen de rugpijn en spiercontracties afnemen. 

MediActive matras bij lumbago

Het MediActive matras is een medisch matras welke uw ruggengraat en gewrichten in hun natuurlijke, anatomisch correcte, positie laten rusten. Ook beweegt u veel minder tijdens de slaap. Het MediActive matras is gemaakt van traagschuim en bevat een toplaag met 7-zones. Het matras is drukverlagend en temperatuurgevoelig en is voorzien van de ClimaBest Protector, welke zorgt voor een optimale ventilatie en anti-allergische werking. Deze eigenschappen maken het MediActive matras bij lumbago  zeer geschikt.

matrassen 249,-

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
MediActive Matrassen