Medisch matras

Het is vaak lastig om een nieuw matras te kopen. Waar moet u nu op letten en wat is goed voor u? Redenen om een nieuw matras te kopen zijn vaak een slechte nachtrust, vervanging of lichamelijke klachten. Wanneer u een slechte nachtrust heeft of uw matras wilt vervangen, let u op andere punten bij de aankoop van een nieuw matras dan wanneer u lichamelijke klachten heeft.

Matras bij lichamelijke klachten

Lichamelijke klachten zijn voor iedere persoon verschillend. Bij lichamelijke klachten is het verstandig om voor een stevig matras te kiezen. Wanneer er een te slap matras gekocht wordt krijgt het lichaam niet de ondersteuning die het nodig heeft op de pijnlijke plekken. Wanneer er een te hard matras gekocht wordt kan het matras oncomfortabel aanvoelen en dit kan gevolgen hebben op uw slaapgedrag. Bij de meeste lichamelijke klachten komt u uit op een matras van traagschuim of pocketveren. Deze 2 soorten matrassen geven een goede ondersteuning van het lichaam en zorgen ervoor dat lichamelijke klachten verminderen. Ook zal u een betere nachtrust krijgen doordat uw botten en spieren meer kunnen ontspannen. 

MediActive matras als medisch matras

Het MediActive matras is een matras wat bestaat een kern van koudschuim en een toplaag van traagschuim. De koudschuim kern zorgt voor een optimale ondersteuning waar dit nodig is. De traagschuim toplaag zorgt ervoor dat het matras zich volledig aanpast aan uw lichaam en dat het gewicht verdeeld wordt over het gehele matras. Door de opbouw van het MediActive matras is het uiterst geschikt als medisch matras en verminderd het lichamelijke klachten.

Valeria Verhagen 58 jaar en MediActive slaper

Kijk voor meer informatie over het matras op de matras pagina.  

matrassen 249,-

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
MediActive Matrassen