Het juiste matras bij Parkinson 

Parkinson is een vervelende aandoening die ontstaat in de hersenen door een tekort aan dopamine. Dit tekort ontstaat doordat de cellen die dopamine produceren langzaam afsterven. Wie aan deze ziekte lijdt, kan uiteenlopende klachten hebben.  Parkinson heeft trillen van armen en benen als gevolg, tegelijkertijd worden spieren stijf waardoor lichaamsbeweging moeilijker wordt. 

Wat zijn de gevolgen van Parkinson 

Op het moment dat het lichaam in rust verkeerd gaan verschillende lichaamsdelen trillen. Parkinson is te herkennen aan de schuifelende pasjes die patiënten maken. De lichaamshouding raakt verstoord, net als de spraak. In gesprekken reageren patiënten vaak traag, omdat ook de gezichtsspieren worden niet meer goed worden aangestuurd.  

Het juiste matras bij Parkinson 

Een goed matras bij Parkinson is een matras wat uw lichaam op ondersteund. Het is van belang dat uw ledematen optimaal kunnen ontspannen, om stijfheid van spieren te voorkomen. Daarnaast wilt u zich vrijuit kunnen bewegen, wat vaak moeilijk is met Parkinson.

Medi-Active matras bij Parkinson

Het MediActive matras is een medisch matras welke ervoor zorgt dat u zich makkelijk kunt bewegen in uw slaap. Bij Parkinson is het moeilijk om tijdens de slaap te bewegen, het MediActive matras vergemakkelijkt dit vele malen. Het MediActive matras is opgebouwd uit traagschuim en koudschuim. Bij Parkinson wordt aangeraden niet op pocketveren te slapen, dit maakt het MediActive matras met een kern van koudschuim meer dan geschikt. Het matras biedt een uitstekende drukverlaging en door de optimale ventilatie door de open celstructuur van het traag- en koudschuim zorg het matras voor de juiste slaaptemperatuur. Het matras wordt geleverd met de ClimaBest Protector, een matrasbeschermer welke zorgt voor een anti-allergische werking, temperatuurregulatie en optimale ventilatie. 

matrassen€ 249,-

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
MediActive Matrassen