Spondylolyse

Bij spondylolyse worden doorgaans dezelfde klachten ervaren als bij een hernia. De scherpe pijn bevindt zich vaak in het bekken en in de lendenen en kan uitstralen tot in de heupstreek. Spondylolyse ontstaat door de verslapping van de verbinding tussen twee wervels. Eén van de wervels glijdt hierdoor van de onderliggende wervel af en drukt op het ruggenmerg of op de zenuwen.

Wat zijn de klachten bij spondylolyse?

Wanneer de druk op de wervelkolom wordt verhoogt (bij hoesten niezen of persen) kan de pijn toenemen. Door de druk op de wervelzuil kan een plaatselijke ontsteking ontstaan en zelfs de zenuwwortel beschadigen. De mogelijke gevolgen hiervan zijn ochtendstijfheid, verlamming of een gevoelsstoornis.

Een goed matras bij spondylolyse...

... ondersteund het lichaam op de juiste manier. Door de juiste ondersteuning zal het afglijden van de wervels verminderen, waardoor de klachten tijdens de nachtrust zullen afnemen. 

MediActive matras bij spondylolyse

Het MediActive matras is een medisch matras welke uw ruggengraat en gewrichten in hun natuurlijke, anatomisch correcte, positie laten rusten. Ook beweegt u veel minder tijdens de slaap. Het MediActive matras is gemaakt van traagschuim en bevat een toplaag met 7-zones. Het matras is drukverlagend en temperatuurgevoelig en is voorzien van de ClimaBest Protector, welke zorgt voor een optimale ventilatie en anti-allergische werking. Deze eigenschappen maken het MediActive matras bij spondylolyse zeer geschikt.

matrassen€ 249,-

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
MediActive Matrassen