Auping matrassen

U bevindt zich op de website van MediActive traagschuim matrassen. Onderstaand treft u informatie aan over de matrassen van het merk Auping.
Let op! Onze onderneming verkoopt geen producten van Auping.

Over Auping

Auping is een van de oudste Nederlandse merken. Het bedrijf is al in 1888 begonnen in Nederland. Auping was tevens de eerste matrassen fabrikant welke met  in elkaar gevlochten ijzeren draden ging werken. Zo creëerden ze hiermee de voorloper van de moderne spiraalbodem. Op dit moment heeft Auping meer dan 35 speciaalzaken in Nederland en worden de producten ook via de tussenhandel (geselecteerde Auping dealers) verkocht bij diverse meubel- en slaapkamerspeciaalzaken.

Waarom een Auping matras?

Auping matrassen richten zich met name op vier belangrijke punten:

  • Ventilatie
  • Ondersteuning
  • Drukverlaging
  • Duurzaamheid

Daarnaast is de kwaliteit van het matras een ander focuspunt van Auping waar aandacht aan wordt besteed. Op auping.nl is een matras matcher te vinden die de keuze voor een passend matras makkelijker maakt. Het is bij Auping mogelijk om in de showrooms te komen proefliggen.

Auping matrassen en accessoires

Auping heeft een uitgebreid assortiment als het om matrassen gaat. De matrassen zijn vanaf €695 tot wel € 1595 te verkrijgen in veel verschillende uitvoeringen. De matrassen bestaan uit een combinatie van Talalay-latex en 5-comfortzones.

Auping verkoopt naast matrassen ook bedden, boxsprings, spiraalbodems en bedtextiel. Auping bedden en boxsprings zijn niet alleen ontworpen voor het slaapcomfort, er is ook aandacht besteed aan het design. De spiraalbodems zijn te verkrijgen in diverse uitvoeringen met opties als handmatig verstelbaar en geheel elektrisch verstelbaar. Het bed textiel assortiment van Auping kan als uitgebreid worden betiteld.

Auping matras soorten

Auping heeft een ruim assortiment in matrassen. Alle producten worden op duurzame wijze gemaakt wat veilig is voor de mens en het milieu. Dankzij de kennis van Auping ben je verzekerd van matrassen van hoge kwaliteit en comfort van een hoogstaand niveau.

Auping Adagio matras

Het Auping Adagio matras is verdeeld over 3 comfortzones welke het lichaam voorzien van de gewenste ondersteuning. Dankzij de High Resilience comfortlaag, volgt de Auping Adagio de contouren van het lichaam. De DPPS Pocketveren in combinatie met de 3 comfortzones resulteren in een drukverlagende werking. Het matras is 20 cm hoog en is deels met de hand vervaardigd. De opencelstructuur zorgt ervoor dat vocht wordt afgevoerd tijdens de slaap. Dit zorgt voor een fris matras wat resulteert in een goede nachtrust. 

Auping Cresto matras

In tegenstelling tot de Auping Adagio heeft de Auping Cresto 5 comfortzones. De comfortlaag van latex en de ongelijk opgebouwde DPPS Pocketveren zorgen ervoor dat het matras nauwkeurig aansluit op de lichaamscontouren. De tijk van de Auping Cresto is vervardigd met de zogenaamde Tencel-vezel welke zacht aanvoelt. De 5 comfortzones zorgen voor een drukverlagende werking en ondersteund daar waar nodig.

Auping Vivo matras

De Auping Vivo is een 24 cm dik matras welke verdeeld is over 5 comfortzones. De comfortlaag van Talalay latex houdt de lichaamstemperatuur op gewenst niveau. De speciale schouder- en heupzone zorgt voor een perfecte lichaamshouding. Dit matras is royaal vormgegeven om een ongekende luxe te laten ervaren. De opengewerkte zijstroken zorgen samen met de onderplaat van speciaal schuim voor een fris gevoel tijdens de nacht.

Auping Dublin matras

Met een onderlaag van schuim, een hoogte van 18 cm en opengewerkte zijstroken, zorgt de Auping Dublin voor een goede nachtrust met een perfecte afvoer voor vocht. De tonvormige pocketveren, hr schuim en 3 comfortzones bieden het lichaam de juiste steun en een drukverlagende werking. De Auping Dublin is het matras met jarenlange ervaring. Ergonomische inzichten en kennis over innovaties zijn de basis voor een goed matras.

Auping Maestro matras

De Maestro heeft een luxe tijk welke vervaardigd is met de Tencel-vezel. Deze vezel voelt zeer zacht aan en heeft een goede ventilerende werking. Dit zeer comfortabele matras heeft een hoogte van 22 cm. De DPPS Pocketveren zorgen ervoor dat het lichaam de juiste ondersteuning heeft. In de schouderzone ligt een speciale laag van visco-elastisch schuim met een 3D-breisel. Dit zorgt voor optimale ondersteuning zodat u de dag goed kunt beginnen.

Over het MediActive matras

Het MediActive matras laat uw ruggengraat en gewrichten in een correcte houding rusten wat resulteert in een goede nachtrust. De dubbele laag koud- en traagschuim zorgen voor een drukverlagende werking en een uitstekende afvoer van warmte en transpiratie. Daarnaast zorgt de ClimaBest protector voor een anti-allergische werking. U kunt dus genieten van een goede nachtrust.

Bekijk de klantvideo van een MediActive slaper

Carlo Marx is 54 jaar, heeft rugproblemen en slaapt op het MediActive matras.

Lees de reviews van MediActive slapers

Super matrassen, super service!
 
Een mediactive matras gekocht met bleuflex ultracomfort,zeer snel geleverd en ook nog eens een proefperiode en daarna pas betalen...superservice!
 
 
J. Vermeulen
Gratis 14 dagen uitproberen
 
Dit geeft vertrouwen in het produkt waar je intresse naar uit gaat,
ongeacht de prijs van het bestelde artikel.
 
 
P.A. van Uitert

matrassen 249,-

 
 
 

Matrassen vergelijken, vergelijk voordat u koopt!

Het uitzoeken van een nieuw matras roept veel vragen op. Bij het matrassen vergelijken komen veel vragen naar voren. Is er een goede prijs/kwaliteit verhouding, wat vinden anderen van het matras en kan ik het matras uitproberen?

 
  mediactive logo klein vergelijktabel Tempur Breeze Original M Line
Slow Motion II
Medisch Matras
Testmogelijkheid
thuis
14 dagen vrijblijvend uitproberen
op matras
lattenbodems en
kussens. Dan pas
definitief beslissen
Bij verschillende
dealers van Tempur
bestaat deze
mogelijkheid
Tot 90 dagen
omruilgarantie
14 dagen vrijblijvend uitproberen op matras, lattenbodems en kussens. Dan pas definitief beslissen
Prijs per matras
o.b.v. 80x200 cm
Actieprijs € 549,-
Geldig t/m 28-02-2019
Adviesprijs
€ 1.548
Adviesprijs
€ 1.449
Adviesprijs
€ 589
Bezorg- en/of
ophaalkosten
Nee,
geen bezorgkosten
Dit verschilt per dealer van Tempur Nee, geen
bezorgkosten
Nee, geen
bezorgkosten
Moment van Betaling Achteraf betalen, als u
besluit de bestelling te behouden
Bij aflevering Bij aflevering Achteraf betalen, als u besluit de bestelling te behouden
Garantie 5 jaar volledige
garantie zonder
afschrijving
2 jaar volledig zonder afschrijving. Na registratie is de garantie verlengd tot 5 jaar volledige garantie zonder afschrijving, daarna 10 jaar pro rata garantie. 10 jaar op de kern,
waarvan 5 jaar
volledig en 5 jaar
afbouwend, 3 jaar
volledig op de hoes
5 jaar volledige garantie zonder afschrijving
Hoogte matras 23 cm 22 cm 18 cm 19 cm
Matraskern 7 cm hoog hoogwaardig visco elastisch schuim in 7-zones gecontourd, gemonteerd op 16 cm hoog koudschuim  Toplaag van 5 cm TCMschuim + ondersteuningslaag (6 cm) gemonteerd op 11 cm duurzame en ondersteunende ker 8 cms hoog hoogwaardig visco elastisch schuim gemonteerd op 10 cms hoog HR-schuim    7 cms hoog hoogwaardig visco elastisch schuim gemonteerd op 12 cms hoog koudschuim basis
Anti-allergisch Ja,
Anti-allergisch matras
dankzij Purotex technologie
De Tempur-hoezen
zijn behandeld tegen
huismijt en zijn
hypoallergeen
Nee Ja, extra te bestellen overtrek € 49,-
Vochtregulatie en
ventilatiesysteem
Adaptive technologie & ProActive Hygiëne Tempur Climate Material M Line soft en fresh
systeem
nee 
Lid van belangen
organisatie
Nee Nee Thuiswinkel waarborg
Officieel kwaliteit
keurmerk
TNO Productlabel en
Oekotex 100
(milieuwaarborg)
US Space foundation
Oekotex 100
(matrashoes) en LGA
(traagschuim)
TNO productlabel
en Oekotex 100 (milieuwaarborg)
Oekotex 100 (milieuwaarborg)
Consumenten
beoordelingen Trustpilot
0,0
0 beoordelingen
Nee Nee Nee
 

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
MediActive Matrassen