Energy+ matrassen

U bevindt zich op de website van MediActive traagschuim matrassen. Onderstaand treft u informatie aan over de matrassen van het merk Energy+.

Over Energy+

energy+ Energy+ is opgericht op 6 mei 2006 als onderdeel van Living Comfort.  Living Comfort is tevens bekend van de matrasmerken MediActive en Totalfit, de ClimaBest Matrastopper en de ClimaBest Boxspring. De onderneming heeft 15 showrooms, waarvan 14 verspreid over heel Nederland en één in Antwerpen.

Energy+ is een matrasmerk van Nederlandse bodem en onderscheid zich naast het gebruik van de technologie van de ClimaBest Protector met zijn hoge ligcomfort. De danken aan het gebruik van het immer populairder wordende NASA traagschuim. Bovendien zorgen de Energy+ matrassen voor de perfecte lichaamsondersteuning tijdens het slapen, mede hierdoor kan men een energiekere levensstijl ondergaan.

Waarom een Energy+ matras?

De Energy+ matrassen staan bekend om hun hoge slaapcomfort en aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding. Energy+ staat achter de kwaliteit van zijn producten en laat dit zien met de service van 14 dagen vrijblijvend uitproberen. Men heeft dan de mogelijkheid om op elk gewenst matras 14 dagen vrijblijvend te proefslapen. Als het matras niet bevalt wordt deze kosteloos weer opgehaald.

Energy+ matrassen en accessoires

Het Energy+ matras biedt de gebruiker een matras dat een combinatie is van diverse moderne technieken. Het matras is uitgerust met ultra comfortabel NASA traagschuim en maakt gebruik van een 5-zone pocketvering. Deze combinatie zorgt voor een matras waarin men diep wegzakt met een perfecte ondersteuning. Drukpunten op zenuwen en bloedvaten worden hierdoor geminimaliseerd.

ClimaBest Protector

Energy + matrassen worden geleverd met de ClimaBest protector. De ClimaBest protector is een matrashoes welke om elk type matras past. De ClimaBest Protector heeft een anti-allergische werking die de kans op allergische reacties en de ontwikkeling van astma sterk verminderd.

UltraComfort traagschuim

Als extra optie biedt Energy+ het UltraComfort traagschuim. Het UltraComfort traagschuim met een soortelijk gewicht van 65, zorgt voor een extra antibacteriële en antischimmel laag. Decubitus patiënten hebben tevens veel baat bij de matrassen van Energy+ dankzij de drukverlagende werking van het SG 65 UltraComfort traagschuim.

matrassen 249,-

 
Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
MediActive Matrassen