IKEA matrassen

U bevindt zich op de website van MediActive traagschuim matrassen. Onderstaand treft u informatie aan over de matrassen van het merk IKEA.      Let op! Onze onderneming verkoopt geen producten van IKEA.

Over IKEA

IKEA staat bekend als meubelgigant, waar de slaapkamer met z’n bedden en matrassen een belangrijke rol in vertolkt. IKEA is van oorsprong van Zweedse bodem. Momenteel heeft IKEA in Nederland 12 vestigingen, maar wereldwijd meer dan 100, van Zweden tot India. Wereldwijd worden deze vestigingen ondersteund door ruim 147.000 medewerkers.

Waarom een IKEA matras?

IKEA biedt haar klanten aan om op elk matras 90 dagen proef te slapen.       Mocht het matras na deze proefperiode niet bevallen dan kan men een ander matras van IKEA uitkiezen. Hierbij krijgt men echter geen geld terug. Het assortiment bestaat uit een diep en breed aanbod waarin men een uitgebreide keuze heeft aan matrassen. Ook maakt IKEA gebruik van een matraswijzer waar een matras passend bij de persoonlijke situatie kan worden uitgekozen.

IKEA matrassen en accessoires

Het assortiment IKEA matrassen is zeer uitgebeid; van binnenvering matrassen, polyethermatrassen, latexmatrassen, traagschuim matrassen tot aan pocketveringmatrassen. Welk matras je ook noemt, IKEA heeft deze in huis. De klant heeft dus voldoende keuze mogelijkheden om een bed te creëren dat aan zijn wensen voldoet. Tevens zijn bij IKEA veel accessoires voor op de slaapkamer te vinden.

Soorten IKEA matrassen

Matrassen van IKEA bevinden zich aan de onderkant tot midden van de markt qua prijsstelling. Onderstaand vind u een overzicht van IKEA matrassen met de vanaf prijzen per verschillend type matras. In het overzicht worden binnenveringmatrassen en latex/foam matrassen op een rij gezet. ( Prijzen zijn basis van 90x200).

Binnenvering matrassen

De matrassen met vering verdelen uw lichaamsgewicht op een goede manier. Het neemt drukpunten weg voor een comfortabele nachtrust.

 • Jömna binnenvering matras v.a. 39,95

Het is een middelhard matras met een tijk van ongeweven polyether. Het matras bevat 102 veren per vierkant meter en heeft een dikte van 16 centimeter. 

 • Hafslo binnenvering matras v.a. 69.95

Het matras is leverbaar in een middelharde en stevige vorm. De tijk is op basis van katoen en polyether. Het heeft een dikte van 18 centimeter. 

 • Hamarvik binnenvering matras v.a. 99.95

Het matras is leverbaar in een middelharde en stevige vorm. De tijk is op basis van katoen en polyether. Het heeft een dikte van 21 centimeter. 

Pocketvering matrassen 

 • Hövag pocketvering matras v.a. €139.-

De indivudueel ingekapselde pocketveren zorgt voor een goede ondersteuning van het lichaam. Het matras is verkrijgbaar in een middelharde en stevige variant. en heeft een dikte van 24 centimeter.

 • Hyllestad Pocketvering matras v.a. €199.-

Het memoryfoam vormt zich naar je lichaam voor extra comfort. Ontworpen om maar aan een kant te worden gebruikt, Hoeft dus niet te worden gekeerd. Het matras heeft een dikte van 27 centimeter.

 • Hokkassen pocketvering matras v.a. €299.-

De drukverlagende werking zorgt voor voldoende comfort. Een zachte laag minipocketveren vormt zich naar het lichaam. het matras heeft een dikte van 28 centimeter.

 • Hesseng Pocketvering matras v.a. €399.-

5 comfortzones geven een zeer volgzame ondersteuning. Deze zones verminderen de druk op schouders en heupen. Het matras heeft een dikte van 25 centimeter.

Foam matrassen 

Het schuim in de foam en Latex matrassen vormt zich naar uw lichaam, hierdoor biedt het matras optimale ondersteuning. 

 • Moshult foammatras v.a.  79.95

De makkelijk afneembare bekleding zorgt er voor dat u het matras goed schoon kan houden. Het matras heeft een dikte van 10 centimeter.

 • Malvik foammatras v.a. 149.95

Het Malvik matras is leverbaar in een stevige en middelharde variant. De royale laag zachte vulling geeft voldoende steun aan het lichaam. Het matras kent een dikte van 14 centimeter.

 • Morgedal foammatras v.a. €229.-

Het HR-foam heeft het hele lichaam ondersteuning. Het matras is leverbaar in een stevige en middelharde variant. Dankzij de comfortzones krijgt u precieze ondersteuning op de punten waar het nodig is. Het matras kent een dikte 18 centimeter. 

Latex matrassen 

 • Matrand latexmatras v.a. €329.-

Latex laat je ontspannen door de perfecte ondersteuning. Makkelijk schoon te houden door de afneembare hoes. De comfortzones ontlasten uw heupen en schouders voor een goede nachtrust. De dikte van het matras is 18 centimeter. 

 • Myrbracka latexmatras v.a. € 429.-

Het Lamswol helpt u om een gelijkmatige temperatuur te behouden tijdens uw slaap. Het HR foam geeft het hele lichaam ondersteuning, deze is verdeeld over een aantal comfortzones. Het matras heeft een dikte van 24 centimeter.

(Let op: Prijsstelling per 1-4-2015)

Ikea matrassentest 

IKEA matrassen worden regelmatig door consumentenverenigingen over de gehele wereld beoordeeld. Ook in Nederland heeft deze test plaats gevonden. Het Ikea Morgedal foammatras is in januari 2015 getest door de consumentenbond. Dit matras is onder de foammatrassen als beste uit de test gekomen.

 
Het MediActive matras

Het MediActive matras laat uw ruggengraat en gewrichten in een correcte houding rusten wat resulteert in een goede nachtrust. De dubbele laag koud- en traagschuim zorgen voor een drukverlagende werking en een uitstekende afvoer van warmte en transpiratie. Daarnaast zorgt de ClimaBest protector voor een anti-allergische werking. U kunt dus genieten van een goede nachtrust.

Bekijk de klantvideo van een MediActive slaper

Valeria Verhagen is 58 jaar, heeft medische klachten en slaapt op het MediActive matras.

 

Lees de reviews van MediActive slapers

Het is een droom die uitkomt.
 
Het is een droom die uitkomt. Wij zijn vanaf het begin tot het eind tevreden. Goed geholpen met duidelijke uitleg. Eerst proef geslapen.Met deze nieuwe matrassen geen rugpijn meer als je uit bed komt. Na het proefslapen gaan deze matrassen dan ook niet meer terug.
 
 
DP van Opijnen
Een zeer goede service
 
Binnen 2 dagen waren ze in huis en....het was een schot in de roos. Mijn partner is zeer tevreden met het energie plus matras en ik met de medische matras vanwege mijn rugklachten
 
 
W. Lassouw

matrassen 249,-

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
MediActive Matrassen