M Line matrassen

U bevindt zich op de website van MediActive traagschuim matrassen. Onderstaand treft u informatie aan over de matrassen van het merk M Line.
Let op! Onze onderneming verkoopt geen producten van M Line.

Over M Line

Vanaf 2001 is Beter Bed begonnen met een nieuwe merklijn genaamd M Line. M Line richt zich met zijn specialisatie op een duurder segment matrassen dan de andere merken van Beter Bed. Met meer dan 50 winkels in Nederland is Beter Bed één een van de belangrijkste spelers.

Waarom een M Line matras?

De M Line matrassen zijn van hoge kwaliteit en bieden goed ligcomfort. De matrassen van M Line hebben drukverlagende eigenschappen zodat men dieper in het matras lig en minder draait, oftewel het zorgt voor een rustige slaap.

M Line matrassen en accessoires

M Line heeft naast een diep assortiment aan matrassen ook een ruim assortiment aan aanverwante producten. Deze bestaan uit boxsprings, dekbedden, kussens, matrassen en toppers.

M Line boxsprings zijn er in verschillenden soorten, maten, verstelbaarheden en patronen.

De M Line kussens vormen een passend product bij het M Lline matras. De vormgeving zorgt voor een prettige ligging.

Soorten M Line matrassen

De nieuwe lijn matrassen van M Line, genaamd HYBRID M Line Slow Motion, is een unieke combinatie van traagschuim, pocketveren en het zogenaamde iSM-Gel. Het combineert een goede ondersteuning met het comfort van visco-elastisch schuim. De speciale gel voegt comfort toe met de opencelstructuur, waardoor de ventilatie optimaal is. 

M Line Slow Motion 8 matras

De Slow Motion 8 is een uniek matras in de HYBRID collectie van M Line. In deze matrassen worden de nieuwe technieken op slaapgebied gecombineerd tot één matras. De visco-toplaag zorgt voor optimale ondersteuning van de ruggengraat en gewrichten. De schuimballen zorgen voor een verbeterede mobiliteit.

M Line Slow Motion 7 matras

Samen met de Slow Motion 8 is de Slow Motion 7 een uniek matras met het eerder genoemde HYBRID systeem. Het combineert een goede ondersteuning van pocketveren met een innovatieve tussenlaag van schuimballen wat zorgt voor een correcte ondersteuning.

M Line Slow Motion 6 matras

Dit matras van M Line heeft een dikte van 26 cm met een toplaag van visco-elastisch M Line-materiaal. Dit matras bevat innovatieve technieken die het comfort tot een hoogtepunt brengen. Lichaamscontouren worden nauwlettend gevolgd en optimaal ondersteund.

M Line Slow Motion 5 matras

In tegenstelling tot  de M Line Slow Motion 6 is dit matras soepeler. Ook dit matras is 26 cm dik en heeft 7 zones die de contouren van het lichaam perfect opvangen. De pocketveren zorgen in combinatie met het visco-elastische schuim voor goede ventilatie en afvoer van lichaamsvocht. Daarnaast heeft dit matras niet de gepatenteerde schokdempers die zijn grotere broers wel hebben.

M Line Slow Motion 4 matras

De M Line Slow Motion 4 heeft een antibacteriële werking door het High Resilience schuim. Dit matras is dunner dan de M Line Slow Motion 5, 6, 7 en 8, namelijk 22 cm. Het matras kenmerkt zich door de stevigheid. De schokdempers zijn afgestemd op de 7 comfortzones welke de lichaamscontouren nauwlettend volgen en optimaal ondersteunen. 

M Line Slow Motion 3 matras

In tegenstelling tot de M Line slow Motion 4 is dit matras soepeler. De visco-elastische toplaag met iSM Gel. Deze gel zorgt voor een comfortabele en ventilerende bovenlaag. De iSM Gel is gelijkmatig verdeeld in het matras waardoor de opencelstructuur van het matras zijn werk blijven doen. De Adapt Cover zorgt voor een goede zonering bij de ondersteuning van het lichaam.

M Line Slow Motion 2 matras

Het M Line Slow Motion 2 model is bijna identiek aan de M Line Slow Motion 1. In tegenstelling tot de 5 cm dikke toplaag van traagschuim ligt hier een 7 cm dikke toplaag van traagschuim op met een Soft&Fresh tijk.

M Line Slow Motion 1 matras

Dit matras heeft twee lagen schuim en is 18 cm dik. De onderste laag van 13 cm bestaat uit High Resilience koudschuim. Bovenop deze laag ligt 5 cm gegolfd traagschuim.

Over Het MediActive matras

Het MediActive matras laat uw ruggengraat en gewrichten in een correcte houding rusten wat resulteert in een goede nachtrust. De dubbele laag koud- en traagschuim zorgen voor een drukverlagende werking en een uitstekende afvoer van warmte en transpiratie. Daarnaast zorgt de ClimaBest protector voor een anti-allergische werking. U kunt dus genieten van een goede nachtrust.

Bekijk de klantvideo van een MediActive slaper

Carlo Marx is 54 jaar, heeft rugproblemen en slaapt op het MediActive matras.

 

Lees de reviews van MediActive slapers

Super matrassen, super service!
 
Een mediactive matras gekocht met bleuflex ultracomfort,zeer snel geleverd en ook nog eens een proefperiode en daarna pas betalen...superservice!
 
 
J. Vermeulen
Gratis 14 dagen uitproberen
 
Dit geeft vertrouwen in het produkt waar je intresse naar uit gaat,
ongeacht de prijs van het bestelde artikel.
 
 
P.A. van Uitert

matrassen 249,-

 
 

Matrassen vergelijken, vergelijk voordat u koopt!

Het uitzoeken van een nieuw matras roept veel vragen op. Bij het matrassen vergelijken komen veel vragen naar voren. Is er een goede prijs/kwaliteit verhouding, wat vinden anderen van het matras en kan ik het matras uitproberen?

 
  mediactive logo klein vergelijktabel Tempur Breeze Original M Line
Slow Motion II
Medisch Matras
Testmogelijkheid
thuis
14 dagen vrijblijvend uitproberen
op matras
lattenbodems en
kussens. Dan pas
definitief beslissen
Bij verschillende
dealers van Tempur
bestaat deze
mogelijkheid
Tot 90 dagen
omruilgarantie
14 dagen vrijblijvend uitproberen op matras, lattenbodems en kussens. Dan pas definitief beslissen
Prijs per matras
o.b.v. 80x200 cm
Actieprijs € 549,-
Geldig t/m 28-02-2019
Adviesprijs
€ 1.548
Adviesprijs
€ 1.449
Adviesprijs
€ 589
Bezorg- en/of
ophaalkosten
Nee,
geen bezorgkosten
Dit verschilt per dealer van Tempur Nee, geen
bezorgkosten
Nee, geen
bezorgkosten
Moment van Betaling Achteraf betalen, als u
besluit de bestelling te behouden
Bij aflevering Bij aflevering Achteraf betalen, als u besluit de bestelling te behouden
Garantie 5 jaar volledige
garantie zonder
afschrijving
2 jaar volledig zonder afschrijving. Na registratie is de garantie verlengd tot 5 jaar volledige garantie zonder afschrijving, daarna 10 jaar pro rata garantie. 10 jaar op de kern,
waarvan 5 jaar
volledig en 5 jaar
afbouwend, 3 jaar
volledig op de hoes
5 jaar volledige garantie zonder afschrijving
Hoogte matras 23 cm 22 cm 18 cm 19 cm
Matraskern 7 cm hoog hoogwaardig visco elastisch schuim in 7-zones gecontourd, gemonteerd op 16 cm hoog koudschuim  Toplaag van 5 cm TCMschuim + ondersteuningslaag (6 cm) gemonteerd op 11 cm duurzame en ondersteunende ker 8 cms hoog hoogwaardig visco elastisch schuim gemonteerd op 10 cms hoog HR-schuim    7 cms hoog hoogwaardig visco elastisch schuim gemonteerd op 12 cms hoog koudschuim basis
Anti-allergisch Ja,
Anti-allergisch matras
dankzij Purotex technologie
De Tempur-hoezen
zijn behandeld tegen
huismijt en zijn
hypoallergeen
Nee Ja, extra te bestellen overtrek € 49,-
Vochtregulatie en
ventilatiesysteem
Adaptive technologie & ProActive Hygiëne Tempur Climate Material M Line soft en fresh
systeem
nee 
Lid van belangen
organisatie
cbw Nee Nee Thuiswinkel waarborg
Officieel kwaliteit
keurmerk
TNO Productlabel en
Oekotex 100
(milieuwaarborg)
US Space foundation
Oekotex 100
(matrashoes) en LGA
(traagschuim)
TNO productlabel
en Oekotex 100 (milieuwaarborg)
Oekotex 100 (milieuwaarborg)
Consumenten
beoordelingen Trustpilot
0,0
0 beoordelingen
Nee Nee Nee
 

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
MediActive Matrassen