Pullman matrassen

U bevindt zich op de website van MediActive traagschuim matrassen. Onderstaand treft u informatie aan over de matrassen van het merk Pullman.
Let op! Onze onderneming verkoopt geen producten van Pullman.

Over Pullman

Pullman is een onderdeel van de Zwitserse onderneming, The Hilding Anders Group. Vanaf 1937 is Pullman actief op de Nederlandse markt en ontwerpen en produceren zij onder andere matrassen, boxspringcollecties en matrastoppers. 

Waarom een Pullman matras?

Pullman besteed veel aandacht aan stijl. Voor Pullman bedden zijn er dan ook veel verschillende opties om een persoonlijke smaak toe te voegen aan het product. Zo is er de mogelijkheid tot het uitzoeken van een eigen achterwand , bepalen welke poten onder het bed passen en een bijpassend nachtkastje er bij bestellen.

Pullman matrassen en accessoires

Alle Pullman matrassen damast- en stretchbekledingen voldoen aan de öko-tekstmilieu standaard. Dit wil zeggen dat alle Pullman matrassen milieuvriendelijk gefabriceerd zijn. Pullman gebruikt uitsluitend CFK-vrije materialen. De matrassen zijn verkrijgbaar in de standaard (tot 80 kilogram) of extra (vanaf 80 kilogram).

Pullman boxsprings zijn te vinden in meerdere designcollecties, in uiteenlopende prijsklassen van midden tot hoog tarief. Ook kunt u kiezen voor de All Inclusive The Box collectie, waarbij u een compleet bed met matras, kussens en dekbed aanschaft voor € 2.350,-

Soorten Pullman matrassen

De Pullman matrassen zijn onder te verdelen in twee varianten: de Goldline collectie en de Silverline collectie. Beiden hebben eigen onderscheidende eigenschappen. Hieronder vindt u beknopte informatie over de enkele Pullman matrassen.

Pullman Goldline Collectie

De Goldline Collectie van Pullman heeft maar liefst 364 comfortzones. Het zogenaamde Inside Pocket veersysteem is een duurzame pocketveer met daarin een kleinere pocketveer. Hierdoor is de eerste aanraking soepel dankzij de grotere buitenveren. De binnenvering geeft tegelijkertijd de juiste tegendruk, afgestemd op uw slaaphouding, gewicht en contouren. Door deze techniek krijgt het lichaam de juiste ondersteuning die nodig is. 

Pullman Silverline Collectie

De Pullman Silverline Collectie is een matras welke reageert op het lichaam. De Advanced Dynamic pocketvering zowel boven als beneden meerdere slagen. Hierdoor reageert de veer in lengte van jaren op het lichaam. Dit maakt het matras geschikt voor mensen met verschillende soorten posturen.

Het MediActive matras

Het MediActive matras laat uw ruggengraat en gewrichten in een correcte houding rusten wat resulteert in een goede nachtrust. De dubbele laag koud- en traagschuim zorgen voor een drukverlagende werking en een uitstekende afvoer van warmte en transpiratie. Daarnaast zorgt de ClimaBest protector voor een anti-allergische werking. U kunt dus genieten van een goede nachtrust.

Bekijk de klantvideo van een MediActive slaper

Carlo Marx is 54 jaar, heeft rugproblemen en slaapt op het MediActive matras.

 

Lees de reviews van MediActive slapers

Super matrassen, super service!
 
Een mediactive matras gekocht met bleuflex ultracomfort,zeer snel geleverd en ook nog eens een proefperiode en daarna pas betalen...superservice!
 
 
J. Vermeulen
Gratis 14 dagen uitproberen
 
Dit geeft vertrouwen in het produkt waar je intresse naar uit gaat,
ongeacht de prijs van het bestelde artikel.
 
 
P.A. van Uitert

matrassen 249,-

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
MediActive Matrassen