Latex matras

Een ander woord voor een latex matras is schuimrubber matras. Een latex matras biedt in het algemeen een goede conformiteit. Dit betekent dat het matras zich goed aan het lichaam aanpast. De tegendruk op een latex matras is minimaal. Een latex matras biedt ook een correcte warmte isolering. Het vochtdoorlatende vermogen is tevens voldoende.

Soepelheid en comfort

Vaak worden latex matrassen met een oppervlakte profilering aangeboden. Hierdoor is het matras in zones in te delen met soepeler en stuggere gedeeltes.

latex matras
Uw schouders en heupen, de zogenaamde drukpunten van uw lichaam, zinken als het ware in de latex matras. De overige delen van uw lichaam, de lende-zone, en hierdoor met name de wervelkolom krijgen zowel in zij- als in rugligging de juiste ondersteuning. Hierdoor blijft de natuurlijke houding van de wervelkolom ook tijdens de slaap gewaarborgd. U komt hierdoor weer optimaal tot rust.

Natuurlatex of synthetisch latex

Bij de keuze van een latex matras dient u zich te realiseren dat latex zowel als natuurproduct en als synthetisch product wordt aangeboden. Bij een hoog gehalte natuur latex biedt het matras een bovengemiddeld ligcomfort. Vraag bij een latex matras altijd naar het aandeel natuur latex.

Een natuur latex matras is vervaardigd op basis van zuiver natuurlatex, het melksap van de rubberboom Hevea Brasilinsis. Dit materiaal is van nature zeer elastisch en blijvend veerkrachtig. Door uitsluitend de beste kwaliteit te verwerken ontstaat een open celstructuur die garant staat voor de uitstekende ventilatie en blijvend veerkrachtige ondersteuning van uw lichaam.

Geschiktheid (verstelbare) bedbodem

Een latex matras kan zonder problemen op een elektrisch verstelbare bedbodem worden geplaatst.

matrassen 249,-

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
MediActive Matrassen