Matrastopper

Een matrastopper is simpelweg een dun matras dat u op uw huidige matras kunt plaatsen. De topper biedt de gebruiker extra comfort en ondersteuning.

Soorten matrastoppers

Matrastoppers zijn in verschillen soorten te verkrijgen, waaronder NASA traagschuim, koudschuim, latex en polyether. Een matrastopper is niet noodzakelijk bij een MediActive matras welke reeds voldoende ondersteuning en comfort biedt.

Voordelen van een matrastopper

Een matrastopper kan voor de volgende reden worden toegevoegd aan het matras:
 
  • Ligcomfort verhogen
  • Levensduur verlengen
  • Hardheid aanpassen
  • Naad tussen matrassen overbruggen
 

Het ligcomfort van het matras verhogen

Het matras ligt niet naar de persoonlijke voorkeuren van de slaper. Door een matrastopper toe te voegen aan het matras kan men zijn eigen ligcomfort aanpassen. Deze mogelijkheid is vaak terug te zien bij stelletjes waar eeneder toch een eigen slaapcomfort wil.

De levensduur van het matras verlengen

Na de gebruikelijke levensduur van 10 jaar is het matras meestal verouderd en versleten. Met een goede matrastopper kan de levensduur van het matras verlengd worden.

De hardheid van het matras aanpassen

Door een matrastopper aan uw matras toe te voegen kunt u de hardheid van uw matras aanpassen. Dit is vooral aan te raden voor mensen met decubitus en fibromyalgie die veel baat hebben bij een zacht matras. Beter is om direct te kiezen voor een drukverlagende matras.

De naad tussen twee matrassen overbruggen

Zodra een paar twee verschillende matrassen koopt om op te slapen is er sprake van een naad tussen twee matrassen. Als oplossing kan hiervoor een matrastopper worden gekocht zodat de naad wordt overbrugt.

Bent u op zoek naar een traagschuim topdekmatras? Ga dan naar onze website over de Climabest Matrastopper

 
Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
MediActive Matrassen