Gezond slapen op het juiste matras

"Wist u dat 33% van de Nederlandse bevolking regelmatig last heeft van slapeloosheid?"

Uitgangspunten van het MediActive matras:

  • Hoogst mogelijke comfort
  • Optimale vochtverwerking
  • Perfecte ondersteuning
  • Minimaliseren van drukpunten

Comfort

Vaak speelt nog de gedachte dat een harde(re) matras goed zou zijn. Met de introductie van traagschuim is dit uitgangspunt achterhaald. MediActive matrassen bieden veel meer comfort. U valt sneller in slaap als u lekker op uw matras ligt.

Vochtverwerking

adaptive

U verliest per nacht gemiddeld een vol glas water aan lichaamsvocht. Uw matras dient dit vocht snel en goed te verwerken. De ClimaBest Protector bevat de unieke Adaptive technologie. Deze gepatenteerde technologie zorgt voor een optimale vochtafvoer en warmteregulatie.

Bekijk de video over de Adaptive technologie

Ondersteuning

Een matras waarbij de wervelkolom recht ligt biedt de beste ondersteuning. Bij zijligging moeten de schouders en de heup iets dieper in het matras liggen. Het MediActive matras volgt de contouren van uw lichaam en geeft daardoor de juiste ondersteuning.

Drukpunten voorkomen

Tijdens onze slaap veranderen we gemiddeld 35 keer per nacht van houding. Dit is nodig in verband met de druk op bloedvaten en zenuwbanen. Het MediActive matras is drukverlagend. Hierdoor zal beweging tijdens uw slaap minimaal zijn (alleen wanneer nodig), waardoor u veel rustiger slaapt. Dit alles dankzij de unieke Vifit traagschuim toplaag van het MediActive matras.

matrassen 249,-

 
Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
MediActive Matrassen