Perfecte ondersteuning

Een goed matras dient uw lichaam in alle houdingen correct te ondersteunen. 

Lichaamsondersteuning en drukreductie

Het MediActive matras beschikt over unieke eigenschappen, welke zorgen voor een perfecte ondersteuning. De belangrijkste eigenschappen van het MediActive matras zijn:

Drukpunten
  • Dat het lichaam de juiste ondersteuning ontvangt 
  • Dat een drukreducerend effect wordt gerealiseerd

De conformiteit van het matras speelt een grote rol in de ondersteuning van het lichaam. Bij het MediActive matras wordt elk lichaamsdeel precies voldoende ondersteund. Geen enkel deel van uw lichaam wordt overbelast of juist te weinig ondersteund, waardoor drukpunten worden voorkomen.  

Om die reden wordt in de zorgsector gekozen voor een superzacht traagschuim. Bij de samenstelling van MediActive matras is dit uitgangspunt gevolgd.

Unieke matrasopbouw

De traagschuim toplaag van het MediActive matras is in 7 zones opgebouwd, waardoor het matras optimaal is afgestemd op de lichaamsbouw. Voor het MediActive matras is gekozen voor 7 cm hoog Vifit traagschuim. De dikte van het traagschuim is een belangrijke eigenschap met betrekking tot de drukverdelende eigenschappen. Het traagschuim is gelamineerd op een 16 cm hoge onderlaag van HR (high resilience) PolyPure schuim.

In de zorgsector wordt een densiteit (soortelijk gewicht) beneden 40 kg/m3 niet aangewend omwille van het intensieve gebruik van matrassen. Het traagschuim van het MediActive matras heeft een densiteit van 50 kg/m3. 

De opbouw van het matras alsmede de toegepaste materialen staan in voor een optimale lichaamsondersteuning en minimale tegendruk.

matrassen 249,-

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
MediActive Matrassen