Opbouw van het MediActive matras

Het MediActive matras is 23 centimeter hoog en opgebouwd uit een traagschuim toplaag van ca. 7 cm en een kern van ca. 16 cm hoog HR PolyPure schuim. Het matras is standaard voorzien van een luxe DreamLoft matrashoes. Het matras kan worden uitgerust met de ClimaBest Protector (matrasbeschermer).

Pocketvering Matras

Indeling matraskern

De matraskern bevat een 3-lagen technologie en is samengesteld uit traagschuim en HR koudschuim, voorzien van een tricot. De HR PolyPure laag is een 16 cm hoog stabiel, uiterst veerkrachtig en ergonomisch verantwoord A-kwaliteit HR polyurethaan schuim.

Traagschuim toplaag

De 7 cm hoge toplaag van Vifit traagschuim is ingedeeld in 7 zones. Het MediActive matras is standaard uitgerust met Vifit traagschuim en is optioneel verkrijgbaar met UltraComfort traagschuim. 

Luxe DreamLoft Matrashoes

Het MediActive matras is uitgerust met luxe afritsbare DreamLoft matrashoes. Deze is aan de onderzijde voorzien van matrasbeschermend non-woven. De DreamLoft matrashoes is wasbaar tot 60 graden Celcius.

ClimaBest Protector

De ClimaBest Protector is een unieke matrasbeschermer, voorzien van de Adaptive® & CairFull technologie zorgend voor een optimale vochtafvoer, ventilatie en temperatuurregulering. De vezels zijn voorzien van natuurlijke Purotex® probiotica. Dit zorgt voor een 100% werking tegen huisstofmijtallergie. 

matrassen€ 249,-

 
Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
MediActive Matrassen