BlueFlex UltraComfort traagschuim

De toplaag van het MediActive matras is standaard uitgerust met Vifit traagschuim. U kunt er voor kiezen om uw matras uit te rusten met BlueFlex UltraComfort traagschuim; een met geldeeltjes geinjecteerd traagschuim met een optimale ventilatie.

Eigenschappen Blueflex UltraComfort traagschuim

BlueFlex Superman

Het MediActive traagschuim matras is optioneel uit te rusten met BlueFlex traagschuim UltraComfort. Dit traagschuim (50 kgs per m3) voegt de volgende voordelen toe:

  • Superieure drukverlaging. Zorgt voor de best mogelijke lichaamsondersteuning.
  • Ideale slaaptemperatuur. Verkoelend in de zomer en behaaglijk warm in de winter.
  • Maximaal ademend vermogen. 12 x betere luchtcirculatie dan standaard traagschuim.
  • Optimale afvoer van lichaamswarmte. Leidt tot een diepere slaap.

Voor een geringe meerprijs, € 49,95 voor een 1-persoonsmatras en € 99,90 voor een 2-persoonsmatras, wordt de toplaag van het Vifit traagschuim matras  van de standaard matraskern vervangen door het unieke BlueFlex UltraComfort traagschuim (ultracomfort visco-elastisch polyethyleen-urethaan). Dit schuim is momenteel de beste oplossing voor drukverlagende anti-decubitus matrassen.

Waarom BlueFlex UltraComfort traagschuim?

 
  SG50
BlueFlex
UltraComfort
SG50
Vifit Traagschuim
A-kwaliteit traagschuim
met open celstructuur
Vinkje Vinkje
Past zich volledig aan de vorm
van het lichaam aan
Vinkje Vinkje
Uitstekende drukverlagende
eigenschappen
Plusje Plusje Plusje Plusje Plusje
Optimale ventilatie Plusje Plusje Plusje Plusje
Optimale
temperatuurregulatie
Plusje Plusje Plusje Plusje
 

Optimale ventilatie & temperatuurregulatie

Het BlueFlex UltraComfort traagschuim zorgt ervoor dat u altijd slaapt in de ideale slaaptemperatuur. In de zomer verkoelend en behaaglijk warm in de winter. Dankzij het met geldeeltjes geïnjecteerde traagschuim is er sprake van een maximaal ademend vermogen. Ten opzichte van standaard traagschuim zorgt het BlueFlex UltraComfort traagschuim voor een 12x betere luchtcirculatie. Lichaamswarmte wordt optimaal afgevoerd. Dit alles leidend tot een diepere slaap.

Vifit Traagschuim matras

Voorkomen van drukpunten 

drukverdeling metUltraComfort traagschuimdrukverdeling zonder UltraComfort traagschuim

Drukpunten kunnen bij bedlegerige patiënten tot decubitus leiden. De doorligwonden die daarbij ontstaan zijn zeer pijnlijk en vaak moeilijk te genezen. Tegendruk op uw lichaam veroorzaakt door uw matras is onwenselijk. Bloedvaten en zenuwen kunnen hierdoor worden afgekneld. Elk gezond lichaam heeft een intelligent regelsysteem dat signalen afgeeft als bijvoorbeeld de druk op een bloedvat of een (arm)zenuw te lang aanhoudt. Hierdoor gaat u tijdens uw slaap bewegen, wat tot een onrustige nacht kan leiden.

Door de drukverlagende werking van het BlueFlex UltraComfort traagschuim leent het MediActive matras met BlueFlex UltraComfort traagschuim zich voor de preventie van decubitus

matrassen€ 249,-

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
MediActive Matrassen