Vifit traagschuim

Het MediActive matras is standaard uitgerust met een toplaag van 7 cm dik Vifit traagschuim. Dit revolutionaire traagschuim verlicht rugpijn en heeft een anti-decubitus werking. 

MediActive Vifit traagschuim matras

vifitHet Vifit traagschuim gebruikt in het MediActive matras is gemaakt van een zeer hoge kwaliteit visco-elastisch polyethyleen-urethaan. Het heeft een open celstructuur en een dichtheid (Soortelijk Gewicht) van 50 kgs/m3 (SG50).

Eigenschappen Vifit traagschuim

Vifit traagschuim heeft drukverlagende en temperatuurgevoelige eigenschappen. Door de open celstructuur van het Vifit traagschuim is de drukverdeling van het MediActive matras optimaal. De open celstructuur zorgt voor een perfecte ventilatie voor een gezonde nachtrust. Deze eigenschappen zijn op hun beurt verantwoordelijk voor de anti-decubitus werking van het MediActive matras. 

De temperatuurgevoeligheid van het Vifit traagschuim zorgt ervoor dat het matras, naarmate u er langer op ligt, zich vormt naar uw lichaamsvormen. Het Vifit traagschuim van het MediActive matras voelt zacht en plezierig aan bij een brede range aan temperaturen en klimaatsomstandigheden. 

matrassen€ 249,-

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
MediActive Matrassen