Geachte {client_name},>

Uw ophaal- of omruilaanvraag hebben wij in goede orde ontvangen. Uw aanvraag zal binnen 1 werkdag in behandeling zijn genomen. Een collega van onze klantenservice zal telefonisch contact met u opnemen om uw aanvraag door te nemen en om het verdere verloop met u door te nemen.

LET OP: Indien u alleen kleingoed, zoals een kussen, dekbed of liefdesbrug wenst terug te sturen, dan wordt u niet door ons gebeld. Dergelijke producten kunt u gratis naar het retouradres terugsturen: Antwoordnummer 1641, 8440WB Noordwolde. Indien u de aanvraag tot retour tijdig heeft aangemeld en u ontvangt een verzoek tot betaling van onze factuur, dan kunt u dit verzoek als niet verzonden beschouwen. Het kan altijd een keer voorkomen dat uw melding van retour en ons betalingsverzoek elkaar kruisen.

Bij een ophaling vragen wij u om het pakket ingepakt klaar te zetten bij de voordeur. De ClimaBest Protector laat u om het matras en dit geheel verpakt u in het originele plastic. De doos heeft u niet meer nodig.

Wanneer u een omruiling heeft aangevraagd zullen de levering en de ophaling tegelijk plaats vinden. Bij een omruiling behoudt u, indien u deze samen met een matras heeft besteld, de ClimaBest Protector. U dient enkel het matras in het originele plastic te verpakken. De doos heeft u niet meer nodig.

LET OP: Mocht het transport geen nieuwe zending voor u hebben tijdens de omruiling, dan dient u het om te ruilen product niet af te geven. Neem in dat geval onmiddellijk contact met ons op. U kunt hierbij van de volgende telefoonnummers gebruik maken 030 2040608 (NL) of 03 2896841 (BE).

Krijgt u geld van ons terug? Dan storten wij het verschuldigde bedrag binnen 3 werkdagen na ontvangst van de retourzending op uw rekening.

Heeft u verder nog vragen? Onze klantenservice staat 6 dagen per week voor u klaar.

Met vriendelijke groet,

Living Comfort Klantenservice

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
MediActive Matrassen