Living Comfort zorgplan

 
"De harde werkelijkheid leert mij elke dag weer dat er een schrijnend tekort is aan financiële middelen voor de thuiszorg. Hoogbejaarden die niet beschikken over een aangepast bed waardoor de juiste zorg uitblijft. Bedlegerigen die door een slecht matras onnodig met doorligwonden worden opgezadeld. De lijst met voorbeelden is helaas ellenlang. Nu denkt u wellicht dat overkomt mij niet. Of over 20 jaar zie ik wel verder. Wie dan leeft wie dan zorgt. Maar de weerbarstige praktijk leert anders. Daarom wil ik u de helpende hand aanreiken. Met het Living Comfort zorgplan. Omdat voorkomen nog altijd beter is dan genezen." Peter Trompert - Algemeen Directeur Living Comfort
 
 

Naarmate u ouder wordt neemt uw bed een steeds belangrijkere plaats in uw leven in. Op het moment dat u een senioren leeftijd heeft bereikt of door een langdurige ziekte ook overdag op uw bed aangewezen bent moet uw slaapsysteem aan een steeds hoger eisenpakket voldoen. Met als consequentie dat u vaak voor onverwacht hoge kosten wordt gesteld. Een uitgave die voor veel mensen met bijvoorbeeld een oudedagsvoorziening niet is op te brengen. Het Living Comfort zorgplan voorziet hierbij in een oplossing.

Bekijk de video over het Living Comfort zorgplan

 

PerfectCare boxspring

De PerfectCare boxspring is speciaal ontwikkeld voor senioren en patiënten die bedlegerig zijn. De boxspring biedt alle noodzakelijke voorzieningen die bijvoorbeeld de ouder wordende mens aan een bed moet stellen. Het Living Comfort zorgplan maakt de aanschaf van een dergelijk bed voor vrijwel iedereen financieel realiseerbaar.

Hoe werkt het Living Comfort zorgplan?

Bestel een Energy+ en/of MediActive product (bijvoorbeeld een matras, bedbodem of kussen) of ClimaBest boxspring en u koopt in plaats daarvan een Living Comfort cadeaubon van dezelfde waarde. De door u bestelde goederen leveren wij dan gratis.

De cadeaubon is niet persoonsgebonden en kent geen vervaldatum. De bon gebruikt u voor de aanschaf van een PerfectCare boxspring. Dat kan nu zijn of over 10 of 20 jaar. De Boxspring kan voor uzelf zijn maar ook voor een familielid of bekende. Hierin bent u vrij. Immers het betreft een cadeaubon die u aan iedereen kunt schenken.

Voor een 1-persoons boxspring kunt u tot E 1.500 aan kadobonnen inleveren. Voor een 2-persoonsuitvoering is het maximale bedrag aan kadobonnen vastgesteld op E 3.000.

Voorbeeld

U bestelt 2 MediActive matrassen met een winkelwaarde van €978,- om te gaan proefslapen. Wanneer u deze matrassen wenst te behouden, koopt u voor dit bedrag een LivingComfort cadeaubon uit ons zorgplan. De beide matrassen leveren wij dus gratis.

Op elk gewenst moment kunt u de cadeaubon inleveren voor de aanschaf van een PerfectCare boxspring. Indien de PerfectCare boxspring bijvoorbeeld €3.500,- kost volgens de prijslijst, dan rekent u als volgt af. €978,- betaalt u met de cadeaubon en €2.522,- door een bankoverschrijving of een andere wettelijke betaalmethode.

Alles voor de beste zorg

Het Living Comfort zorgplan is niet te mooi om waar te zijn. Met dit zorgplan willen wij een bijdrage leveren om de gezondheidsproblematiek van onze klanten financieel draagbaar te maken. Op het moment dat u ons het hardst nodig heeft, zijn wij er voor u.

Living Comfort cadeaubon kopen

De Living Comfort cadeaubon is een perfect cadeau om te geven aan een familielid, kennis, vriend of buur die nu of in de nabije toekomst behoefte heeft aan een zorgbed. Wilt u een cadeaubon aanschaffen, dan nodigen wij u uit contact op te nemen met onze klantenservice op klantenservice@livingcomfort.nl. De cadeaubon is onbeperkt geldig en kan worden ingeleverd bij onze verkoopkantoren in Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk. Uiteraard kunt u of de ontvanger van de cadeaubon altijd bij ons terecht voor een professioneel advies op het gebied van thuiszorg.

Meer weten? Bekijk de algemene voorwaarden van het zorgplan of lees de meest gestelde vragen over de cadeaubon

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
MediActive Matrassen