Onze keurmerken

Bij ons bent u zeker van uw aankoop. Wij zijn CBW en Thuiswinkel.org erkend. Met deze keurmerken koopt u betrouwbaar en veilig.

Thuiswinkel logo

CBW Erkend

 

 

Zeker van uw aankoop

Als koper van een matras of bed wil je weten met wie je in zee gaat. Wij zijn daarom aangesloten bij de belangrijkste en bekendste keurmerken namelijk de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en Thuiswinkel.org. Deze keurmerken staan voor betrouwbaarheid, eerlijke voorlichting en onafhankelijke controle.

Een door het CBW en Thuiswinkel.org erkende woonwinkel biedt meer zekerheid. Wij hanteren Algemene Voorwaarden die jou extra goed beschermen. Deze voorwaarden zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. Onze webshops worden verplicht jaarlijks gecontroleerd door ICT recht juristen. Je kunt dus rekenen op een eerlijke voorlichting en correcte toepassing van de wet. Ook worden jouw gegevens veilig opgeslagen waardoor jouw privacy altijd is gewaarborgd.

Zowel het CBW als Thuiswinkel.org zien er op toe dat de afspraken die wij met jou maken worden nageleefd. Dat is een zorg minder waardoor je met een vertrouwd gevoel rustig kunt gaan slapen.

 
"Ik ben zelf ook consument en koop met grote regelmaat producten via webshops. Daarbij let ik er altijd op dat de webshop een keurmerk voert. Geeft toch een betrouwbaar gevoel. Maar door de grote hoeveelheid keurmerken vandaag de dag zie ik door de bomen het bos niet meer. Het webwinkel-landschap alleen telt al meer dan 10 keurmerken. Ik kies er dan voor te kopen bij een webwinkel die is aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) of Thuiswinkel.org. Dat raad ik u ook aan." Peter Trompert - Algemeen Directeur
 
 
Peter Trompert
 
 
 

Made in Holland

 
Waar wordt het MediActive matras gemaakt? Is een vraag welke we regelmatig krijgen. Al grappend geven wij dan als antwoord: 'In het buitenland.' Namelijk in Noordwolde in de provincie Friesland. Want een beetje buitenland mag u Friesland wel noemen met haar eigen taal, volkslied, prachtige meren en ongerepte wouden.
 
Belangrijker is dat de Friese volksaard ook bekend staat om haar degelijkheid en betrouwbaarheid. Eigenschappen die u ook in een matras wenst terug te zien.
 
 
"Het maken van een matras doe je met grote verantwoordelijkheid. Wij weten dat u een behoorlijke investering pleegt in uw gezondheid en de komende 10 jaar onbezorgd wenst te slapen. Met zorg en toewijding staan mijn medewerkers en ik garant voor de beste kwaliteit en service." Robert Cinjee - Productie Manager 
 
 
Robert Cinjee

Bekijk de video over de Nederlandse productie van Living Comfort

De producten van Living Comfort vormen een ware ambacht. Ervaren stoffeerders en ambachtslieden maken dagelijks weer met passie voor het vak hoogwaardige matrassen en boxsprings.

 
 
 

Meer over MediActive

waarom MediActive
Waarom MediActive

> Bekijk de redenen
MediActive beoordelingen
MediActive beoordelingen
Wat zeggen onze klanten op Trustpilot?
> Lees de beoordelingen
Onze klanten
Video interviews
We laten onze klanten graag aan het woord
> Bekijk de video's
Onze bloggers
Bloggers
over MediActive

> Bekijk de bloggers
Productexperts
Onze mensen
De medewerkers van Living Comfort
Onze mensen
nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Meldt u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang onze aanbiedingen en slaaptips. 
> Inschrijven voor de nieuwsbrief
 
Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
MediActive Matrassen