De mensen achter LivingComfort

Het team van LivingComfort medewerkers staat dagelijks weer klaar om u te voorzien van een goede nachtrust. Onze productexperts, klantenservicemedewerkers,  showroomhouders en marketeers streven dagelijks naar een optimale dienstverlening en aankoopervaring. 

Peter Trompert, Algemeen Directeur

Peter TrompertAl sinds 1998 ben ik werkzaam in de slaap en matrassenindustrie met eigen slaapspeciaalzaken en matrassenproductie. In 2005 hebben we de stap gemaakt naar het internet. Onze jarenlange ervaring op slaap en matrasgebied hebben we gekoppeld aan alle gemakken en voordelen van het internet. Zo ben ik er zeker van dat u een uitstekend matras voor de juiste prijs zult krijgen.

Bekijk het volledige profiel van Peter

Theo Lentjes, E-commerce Directeur

Theo Lentjes

Het internet en de mogelijkheden welke deze bieden zijn mijn absolute passie. Dagelijks ben ik bezig om de informatie over onze producten zo duidelijk mogelijk te maken en uw aankoopervaring te verbeteren. Dankzij het internet hoop ik zo meer inzicht en overzicht te bieden in de wereld van matrassen en slapen. Mocht u opmerkingen of verbeterpunten hebben over onze websites en uitingen dan ontvang ik deze graag van u.

Bekijk het volledige profiel van Theo

Lysanne Baudet, Manager Klantenservice

Lysanne Baudet

Het constant verbeteren van de dienstverlening, bezorging en telefonische afhandeling. In mijn ogen niet meer dan normaal. Samen met onze klantenservicemedewerkers streven we er naar om voor u een zo soepel mogelijke aankoopervaring en afhandeling te realiseren. Heeft u een vraag over onze producten. Bel of mail ons gerust!

Bekijk het volledige profiel van Lysanne

Jorien Joldersma, Online Marketeer

Jorien Joldersma

In mijn vrije tijd houd ik me bezig met hardlopen, het kijken van series en films onder het genot van een kop thee en breng ik graag tijd door met vrienden. Ook houd ik van uitslapen op regenachtige zondagen. Omdat ik van nature nieuwsgierig ben aangelegd, blijf ik automatisch op de hoogte van de nieuwste slaaptrends, leukste weetjes over slapen en de belangrijkste slaaponderzoeken.

Bekijk het volledige profiel van Jorien

Chloé ter Bogt, Online Marketing Stagiaire

Chloe

Hi, ik ben Chloé, 20 jaar en ik zal vanaf vandaag (september 2016) een halfjaar als Online Marketing stagiair aan de slag gaan bij LivingComfort. Daarnaast studeer ik Commerciële Economie aan de HAN en werk ik in een kledingzaak."

Bekijk het volledige profiel van Chloé

Berry Busser, Web Developer

Berry Busser

Ik houdt me bezig met het ontwikkelen van webapplicaties en onderhouden van de techniek van de LivingComfort websites. Naast mijn passie voor het internet ben ik een fervent gamer.

Bekijk het volledige profiel van Berry Busser

Bas van der Zandt,  Web Developer

Bas van der Zandt

Ik ben dagelijks bezig met het verbeteren van de website en het onderhouden van de techniek van de LivingComfort websites. Daarnaast houd ik van zwemmen en het kijken van series.

Bekijk het volledige profiel van Bas

Pim Muller, Showroomhouder Den Bosch

Pim Muller

Ik ben online marketing medewerker en studeer Commerciële Economie aan de Avans. Daarnaast ben ik iedere zaterdag te vinden in de showroom Den Bosch. Ik hou mijzelf bezig met alles omtrent social media, googleads en samenwerkingsverbanden. Daarnaast heb ik natuurlijk veel kennis opgedaan over onze producten. In mijn vrije tijd ben ik vaak bij vrienden of kijk ik een film op bank.

Bekijk het volledige profiel van Pim

Gieta Mangar, Showroomhouder Den Haag

Gieta manger

Goed slapen vind ik zelf extreem belangrijk. Zo ook voor de klanten in de showroom. Door goed te luisteren, mee te denken en te adviseren vinden we vrijwel altijd het juiste matras of boxspring.

Wies Raeymaekers, Showroomhouder Eindhoven

Wies Raeymaekers

In de winkel luister ik naar de belangrijkste problemen en wensen van u. Hier halen we dagelijks weer verbeteringen in onze producten en dienstverlening uit. 

Bekijk het volledige profiel van Wies

Karin Wiltjer-Elzinga, Showroomhouder Groningen

karin wiltjer

Er gaat niets boven Groningen. En daarom geef ik daar het liefste mijn advies over het juiste slaapproduct. Zie ik u daar aankomende zaterdag?

Bekijk het volledige profiel van Karin

Maaike Somrad-Schrader, Showroomhouder Leeuwarden

Maaike Somrad-SchraderDe LivingComfort producten zijn gemaakt met Friese degelijkheid in Noordwolde. Een aanpak die ik ook in de showroom passend vind. U heeft recht op een degelijk advies tot het komen van een juiste slaapoplossing. Daar help ik graag bij.  

Bekijk het volledige profiel van Maaike

Wim Penders, Showroomhouder Zaandam

Wim Penders

Met mijn ervaring in de beddenbranche help ik klanten in de zoektocht naar een goede nachtrust. U vindt mij elke zaterdag in de LivingComfort showroom in Zaandam. Onder het genot van een kopje koffie geef ik u gedegen advies.

Bekijk het volledige profiel van Wim

Esther Reinders, Showroomhouder Apeldoorn

Esther

In showroom Apeldoorn probeer ik iedereen zo goed mogelijk te helpen. Een goede nachtrust zorgt voor een leuke dag. U kan mij op zaterdag in de showroom vinden of op afspraak doordeweeks.

Bekijk het volledige profiel van Esther.

Lia Volkers, Showroomhouder Zwolle

Lia Volkers

Elke zaterdag treft u mij in de LivingComfort showroom in Zwolle. In mijn ogen is informatie op doen de weg naar succes. Ik zal u helpen deze weg te belopen. Samen komen wij er wel uit. Oja en de koffie staat klaar. Daar ben ik gek op.

 

 
Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
MediActive Matrassen