Accessoires: Potenset, afstandsbediening en matrassteunen

Een compleet luxe slaapsysteem met accessoires van MediActive.

Potenset 4 stuksPotenset
Wanneer uw ledikant voorzien is van draagsteunen voor een bedbodem, kan de lattenbodem direct worden geplaatst. Indien een dergelijke voorziening ontbreekt, dient de lattenbodem te worden gemonteerd op een universele potenset. Deze is in de breedte en hoogte te verstellen. Op deze manier kan de MediActive lattenbodem in vrijwel elke bedombouw worden ingebouwd. De poten zijn 15 cm in hoogte verstelbaar. De maximale verstelbare hoogte is 36 centimeter inclusief bedbodem.

De potenset wordt niet standaard met de lattenbodem en schotelbodem meegeleverd. Deze dient uw dus apart te bestellen. Per latten- of schotelbodem heeft u één potenset nodig.

De potenset kost € 69,-

matraszijsteunen

Matraszijsteunenset
Indien u niet beschikt over een bedombouw waar het matras tussen wordt geklemd is het raadzaam om te kiezen voor een set MediActive matraszijsteunen. De zijsteunen zorgen ervoor dat het matras niet van links naar rechts kan verschuiven. 

De matraszijsteunen worden aan zijkanten van de lattenbodem geplaatst. Per lattenbodem heeft u één set matraszijsteunen nodig.

Een zijsteunenset kost € 19,95

matrassen€ 249,-

matrasbeugelMatrasbeugel
Indien er geen bedombouw aanwezig is kan het matras van boven naar beneden verschuiven. Om dit te voorkomen is het aan te raden om een matrasbeugel te bestellen. Deze wordt aan het voeteneinde van de MediActive lattenbodem geplaatst.

De matrasbeugel kost € 19,95

Draadloze afstandsbediening

Draadloze afstandsbediening
De elektrisch verstelbare MediActive lattenbodem wordt standaard geleverd met een bedrade afstandsbediening. Als optie is een draadloze variant leverbaar. Indien u kiest voor een draadloze afstandsbediening, dan is de synchroonkabel overbodig.

De draadloze afstandsbediening kost € 79,-

> Bestel uw accessoires direct

 

 
Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
MediActive Matrassen