• Correcte ondersteuning van het hoofd.
 • Ontspant hoofd, nek en schouders.
 • Juiste houding van de nekwervels.
 • Perfecte vochtregulatie en aangename ventilatie.
 • Geschikt voor elk type slaper
 • In hoogte verstelbaar

  Bestellen

kussen 360º weergave kussen

Bekijk de video over het MediActive NASA traagschuim kussen


 
 
 

MediActive Orthopedisch NASA traagschuim kussen: slechts €79,-

Elk type slaaphouding vraagt om een aangepast kussen.

Het MediActive traagschuim kussen kan naar eigen wenst in hoogte worden aangepast. Immers een rugslaper heeft het meeste baat bij een middel hoog kussen en een zijslaper bij een wat hoger kussen. Een buikslaper komt het beste uit de voeten met een plat kussen.

Maar ook de hardheid van een matras is van invloed op de hoogte van een kussen. Vaak is op een stevig ligoppervlak een hogere ondersteuning nodig dan op een soepel matras.

Traagschuim vlokken kussen

Traagschuim vlokken

Het MediActive kussen is bij ontvangst maximaal gevuld met losse traagschuim vlokken. Naar gelang van uw persoonlijke omstandigheden kunt u vlokken verwijderen. Door zelf te doseren is de schouderlijn in een perfecte stand te brengen ten opzichte van het matras. Ook de hoofdpositie kan naar eigen comfort worden aangepast.

Door het traagschuim past het kussen zich perfect aan de schouders aan. Hierdoor ontstaat niet alleen de vereiste ondersteuning van uw nek en hoofd maar biedt het kussen ook rust aan de nek en wervels.

Of het MediActive kussen voor u de juiste oplossing biedt, kunt u zelf vaststellen tijdens het 14 dagen gratis proefslapen.

Oplossing tegen huisstofmijt allergie

PurotexHet MediActive kussen in combinatie met de ClimaBest Protector vormen gezamenlijk een front tegen huisstofmijt allergie. Het kussen is behandelt met Purotex®.  Door middel van actieve probiotica wordt ruim 89% van de allergie veroorzakende elementen uit uw matras en kussen verwijdert. De beschermer om het kussen kan worden gewassen in de wasmachine waardoor achterblijvende uitwerpselen direct het kussen verlaten.

Bekijk de video over de werking van Purotex

 

Onze actieprijs van €79,- is geldig t/m 28-02-2018

Naar de prijslijst U heeft nog
 
de tijd.
 
 

Productspecificaties MediActive orthopedisch traagschuim kussen

 • 100% ClimaBest vezels verantwoordelijk voor een snelle vochtafvoer.
 • Anti-allergische werking dankzij Purotex®
 • Hoes wordt met rits geleverd en is wasbaar tot 60 graden Celsius.
 • Vulling van Vifit traagschuim vlokken
 • Afmeting kussen: 60 x 40 centimeter
 • Hoogte kussen: ca. 15 cm (in hoogte aanpasbaar door vulling van traagschuim vlokken)
 • Het ClimaBest traagschuim kussen kost tijdelijk t/m 28-02-2018 slechts €79,- 

Wilt u nog meer informatie over het MediActive kussen? Bekijk dan onze pagina met veelgestelde vragen.

U kunt ook direct het MediActive traagschuim kussen bestellen.

 
 
 
 
  mediactive logo klein vergelijktabelNasa traagschuim kussen Schuim kussen Latex kussen Wollen kussen Dons & veren kussen Synthetisch kussen
Kenmerken Gevuld met traagschuim vlokken, voorzien van een rits om het kussen in hoogte aan te passen. De wasbare. ClimaBest hoes zorgt voor anti-allergische werking. Gevuld met losse schuimvlokken of gegoten schuim (met en zonder nekrol). Vormt zich naar de lichaams-contouren. Latex kussens worden gegoten en zijn daarom alleen verkrijgbaar in vaste vorm (met of zonder nekrol). Gevuld met bolletjes van (scheer)wol. Zeer geschikt voor mensen die veel transpireren. Gevuld met veren en dons van gansen en/of eenden. Hoe meer dons er in het kussen zit, hoe zachter. Gevuld met kleine bolletjes van polyester. Afhankelijk van het vulgewicht is het kussen zacht of hard.
Geschikt voor type slaper Alle, door de mogelijkheid om het kussen in hoogte aan te passen. Gevuld met vlokken: alle type slapers. Gegoten schuim: zij- en rugslapers, afhankelijk van de hoogte. Zij- en rugslapers, afhankelijk van de hoogte. Rug- en buikslapers. Rug- en buikslapers. Alle, afhankelijk van de hoogte van het kussen per type slaper.
Ondersteuning
Ventilerend en vochtregulerend vermogen .
Anti-allergisch
Wasbaarheid
 
 
 
 

Bloggers over het ClimaBest traagschuim kussen

Het ClimaBest traagschuim kussen  heeft veel mensen beter laten slapen. Doordat het kussen voorzien is van traagschuim vlokken kan het naar eigen wens gevuld worden waardoor u op de dikte van uw kussen slaapt die u prettig vindt. Consumentenreacties over het traagschuim kussen zijn te lezen op Trustpilot. Ook hebben een aantal bloggers het ClimaBest traagschuim kussen gereviewd.

traagschuim kussen bloggers

Linda van Linda on a mission:

linda blog"Het was best wel even wennen maar ik heb minder rugklachten. Nu mijn hoofd beter ondersteund wordt slaap ik beter, dieper en langer uit doordat ik minder rugklachten heb." Bekijk de video

 

Huub Fest, blogger huubsfibromyalgiesite.nl

Huub fest"Voor het éérst werkelijk doorgeslapen. Ik werd ’s morgens ontspannen wakker en merkte dat ik helemaal niet moe was. Integendeel zelf. Ik was totaal uitgerust. Ik denk persoonlijk dat dit kussen écht geschikt is voor mensen met fibromyalgie en eveneens andere ziektes die met spieren en pezen en dergelijke te maken hebben. Dus voor mij een échte aanrader. Ik voel me nog steeds TOP!" Lees het volledige artikel
 
 

Recente beoordeling over het MediActive kussen op Trustpilot

 
Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
MediActive Matrassen