De 7 zekerheden van MediActive

 • Beste Prijs Kwaliteit Garantie 

  Het MediActive matras is de slaapondergrond van meer dan 43.000 slapers. Zij waarderen het MediActive matras met een 0,0 voor kwaliteit en service. 

  Met MediActive vergelijkbare matrassen van andere bekende merken zijn doorgaans wel 2,5 tot 3x duurder. Kleinschalige showrooms, efficiënte logistiek en direct van uit onze Nederlandse fabriek naar u thuis bespaart u honderden 
   

 • Showroom in Amstelveen & 21 andere locaties

  Het MediActive matras wordt geleverd met een gratis 14 dagen proefslaap garantie. Maar wilt u eerst kennis maken met het MediActive matras of wenst u een uitgebreid persoonlijk advies? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Amstelveen of één van de andere eigen showrooms. Er is er altijd wel een bij u in de buurt. Onze goed opgeleide slaapadviseurs staan voor u klaar.
   

 • 14 dagen gratis thuis proefslapen

  Bij MediActive kunt u gratis 14 dagen thuis proefslapen. De ervaring leert dat even proefliggen in de winkel of showroom niet voldoende is. Twee weken lang in uw eigen omgeving het matras uitproberen zorgt altijd voor de juiste beslissing. Ook de Consumentenbond adviseert: Ga eerst proefslapen.

   

 • Pas achteraf bij tevredenheid betalen

  Achteraf betalen is in onze ogen niet meer dan normaal. U betaalt enkel bij tevredenheid. Bij MediActve betaalt u de factuur pas na het 14 dagen vrijblijvend uitproberen. Met iDeal, bankoverschrijving, Visa of Mastercard of Bankcontact bieden wij veilige betaalsystemen aan.betaalmogelijkheden

   

 • Snelle, gratis verzending & retour

  Het bezorgen en ophalen van de bestelde artikelen is geheel gratis. Ook in België is deze service van toepassing. Mocht een deel of de gehele bestelling u niet bevallen, dan kunt u de bedoelde artikelen laten ophalen.

  Op werkdagen geldt, vandaag voor 12 uur besteld is morgen in huis. Hierbij bepaalt u zelf op welke dag u het matras graag wilt ontvangen. Via een track&trace systeem houden wij u op de hoogte van de verwachte levertijd.

 • 12 maanden lang gratis omruilen

  Wij zijn er ook voor u wanneer uw slaapsituatie om een oplossing vraagt. Gratis 14 dagen vrijblijvend uitproberen en een 12 maanden gratis omruilgarantie vinden wij dan ook niet zo bijzonder. Het is een service die tot ons standaard pakket behoort.

   

 • Prijs al vanaf 249,-

  Het MediActive matras is al te koop vanaf 249,-. Dankzij het internet en zonder dure tussenhandel en kostbare reclamecampagnes kunnen we u een kwalitatief hoogwaardige matras tegen een scherpe prijs aanbieden.

 
 

Showroom in Amsterdam/Amstelveen

Living Comfort Woonmall Alexandrium Rotterdam, 7 dagen per week open

De Living Comfort showroom Amstelveen is centraal gelegen op het bedrijventerrein “Bovenkerk” en ligt nabij een van de belangrijkste doorgaande wegen van Amstelveen. Via de A9 met verbindingen naar de A1, A2 en A4 is een goede bereikbaarheid met alle grote steden in de randstad verzekerd. Diverse buslijnen bevinden zich op ca. 2 minuten loopafstand.

Ontdek uw toekomstige slaapwereld

In onze showroom stapt u uw toekomstige slaapwereld binnen. U verkent alle mogelijkheden die het MediActive matras u te bieden heeft. U maakt kennis met de ClimaBest Boxspring, ClimaBest Matrastopper en de drukverlagende Nasa traagschuim matrassen van Energy+ en TotalFit. Uiteraard krijgt u van onze slaapadviseurs een advies op maat waarna u de mogelijkheid heeft het MediActive matras 14 dagen thuis gratis uit te proberen. De kans dat u bij Living Comfort voor een matras slaagt is dus heel groot.

“Mensen voldaan, tevreden en zonder vragen de deur uit zien lopen doet me goed en daar maak ik me ook sterk voor in de showroom.”
Abdi Kadar
Living Comfort showroomhouder
Abdi Kadar
Openingstijden Living Comfort Showroom Amsterdam/Amstelveen
Maandag tot en met vrijdag Op afspraak: Bel 030-2040608
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur

Wilt u buiten de openingstijden de showroom bezoeken, dan kan dat op elk door uw gewenst moment. Bel voor een afspraak direct met onze showroom Amstelveen onze klantenservice op 030-2040608 (toets 2).

Onze showroom Rotterdam Alexandrium is 7 dagen per week geopend

Routeplanner showroom Living Comfort matrassen Amsterdam/Amstelveen

Vestiging Amsterdam/Amstelveen
Ziederij 1
1185 ZD Amstelveen


Grotere kaart weergeven

Naar de showroom pagina  

 

 
 

Onze actieprijs is geldig tot 28-02-2019

Direct bestellen U heeft nog
 
de tijd.
 
 

Waarom een MediActive matras?

Dieper slapen en uitgeruster wakker worden. Fitter, vitaler en zonder lichamelijke klachten de dag door. Dankzij een optimaal ligcomfort, ondersteuning en in een volledig anti-allergische omgeving. Dat is slapen in optima forma. Dat is slapen op het MediActive Matras + ClimaBest Protector.
 1. 1Ongekend ligcomfort
 2. 2Optimale ondersteuning
 3. 3Anti-allergisch & ventilerenddsc
 4. 4Drukpuntverlagend
 5. 5Medische kwaliteit

Een onbezorgde nachtrust en uitgerust de dag door. Daar gaan we voor. Het MediActive matras is het resultaat van jarenlange innovatie en luisteren naar onze klanten. Het resultaat is een hoogwaardig matras geschikt voor elk type slaper. Reeds meer dan 140020 LivingComfort slapers gingen u voor. Zij waarderen het MediActive matras en service met een 0,0. Ontdek het zelf en ga 14 dagen gratis thuis proefslapen.

Meer weten over het MediActive matras? Bezoek de MediActive matras pagina.

Naar het MediActive matras

 
 
 

Waarom Living Comfort / MediActive?

 
 
 

Matras kopen? Uw persoonlijke situatie telt

Het kiezen van een juiste matras blijft een zeer persoonlijke keuze. Welke aandacht en tijd verdiend om tot een juiste matras te geraken. U spendeert immers 1/3 deel van uw gehele leven op uw matras. Een goede nachtrust zal er voor zorgen dat u vitaler en levenslustiger aan de dag begint.

Neem tijdens uw zoektocht naar een nieuw matras de mogelijkheid tot proefslapen, uw persoonlijke slaapvoorkeuren en budget mee in overweging.

Uw nieuwe matras uitproberen

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat men liefst 10 tot 12 nachten nodig heeft om aan een nieuw matras te wennen. Vraag daarom altijd naar de mogelijkheid tot 14 dagen gratis thuis proefslapenZo bent u ook altijd zeker van het maken van de juiste matras keuze. Een keuze welke u niet in 5 minuten proefliggen in een winkel kunt maken. 

Uw persoonlijke slaapvoorkeuren

Elke persoon is anders. Gewicht, slaaphouding en lichamelijke klachten vormen een persoonlijk slaapprofiel. Het MediActive matras biedt voor al deze type slapers een oplossing. Dankzij de unieke samenstelling en drukverlagende eigenschappen zorgt het MediActive matras voor een comfortabele nachtrust. Onder invloed van uw lichaamstemperatuur en –gewicht vormt het traagschuim zich naar de contouren van uw lichaam. Hierdoor realiseert het MediActive traagschuim matras een bijzonder goede drukverlagende ondersteuning van uw lichaam.

Uw persoonlijke budget en wensen

In uw zoektocht naar een nieuw matras spelen uw persoonlijke budget en kwaliteitseisen een belangrijke rol. Het aankopen van een matras via het internet is vaak tot wel 70% goedkoper dan het aanschaffen van vergelijkbare matrassen bij een slaapspeciaalzaak. Testresultaten van de Consumentenbond hebben aangetoond dat de bekende en veelal dure merken niet beter presteren dan prijsgunstigere alternatieven. Een objectief vergelijk maken we op onze matrassen vergelijken sectie, alwaar u het MediActive matras kunt vergelijken met enkele gerenommeerde merken.

Het MediActive traagschuim matras

LivingComfort telt reeds meer dan 140020 slapers en velen van hen hebben dankzij het drukverlagende MediActive matras klachten als rugpijn, nekpijn en schouderpijn sterk zien afnemen. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 0,0 op Trustpilot. Lees de ervaringen van één van de 0 MediActive slapers of bekijk de klantenvideo's.

Naar het matras

 
 
 
 

Probeer onze producten uit
in de showroom

Maak nader kennis met onze producten door een bezoek te brengen aan één van onze 21 showrooms in Nederland en België. Er is er altijd wel een bij u in de buurt. Onze adviseurs beantwoorden graag al uw vragen en geven een uitgebreid advies over het MediActive matras.

Wilt u direct telefonisch contact met ons? Dat kan natuurlijk ook. Onze klantenservice is 12 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar.

Naar de showroom

14 dagen vrijblijvend uitproberen op het MediActive matras

Het MediActive matras gaat u altijd eerst thuis 14 dagen gratis uitproberen. Kostenloos. Want u betaald pas achteraf indien u tevreden bent. Bevalt het niet? Dan komen we het matras gewoon gratis weer ophalen. U bent zo altijd verzekerd van de juiste matras keuze. Het MediActive matras is al voor reeds vele van de 140020 LivingComfort slapers de juiste slaapoplossing.

Naar het proefslapen

 
 

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
MediActive Matrassen