Test uw matras in onze showroom in Alkmaar

De matrassen showroom van LivingComfort Alkmaar is uitstekend te bereiken via verbindingen met de A9 en de binnenstad. Er is een ruime en gratis parkeergelegenheid in de directe nabijheid van de showroom.

Ontdek uw toekomstige slaapwereld

In onze showroom stapt u uw toekomstige slaapwereld binnen. U verkent alle mogelijkheden die het Energy+ matras u te bieden heeft. U maakt kennis met de ClimaBest Boxspring en de drukverlagende Nasa traagschuim matrassen van TotalFit en MediActive. Uiteraard krijgt u van onze slaapadviseurs een advies op maat waarna u de mogelijkheid heeft het Energy+ matras 14 dagen thuis gratis uit te proberen. De kans dat u bij LivingComfort voor een matras slaagt is dus heel groot.

“Door goed naar u te luisteren kan ik u op de juiste manier helpen en zorgen dat LivingComfort het perfecte product voor u heeft.”
Sandra Potters-Boot
LivingComfort showroomhouder Alkmaar
Openingstijden LivingComfort Showroom Alkmaar
Maandag tot en met vrijdag Op afspraak: Bel {phone_nl}
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur 
Showroom doordeweeks bezoeken? Maak direct een afspraak.
Plan nu online uw afspraak

Wilt u buiten de openingstijden de showroom bezoeken, dan kan dat op elk door uw gewenst moment. Bel voor een afspraak direct met onze showroom Alkmaar onze klantenservice op {phone_nl} (toets 2).

Routeplanner showroom LivingComfort matrassen Alkmaar
Vestiging Alkmaar
Professor van der Waalsstraat, Building 27
1821 BP
Alkmaar

Tussen nummer 6 en 8 staat het gebouw "building 27" waar de showroom is gevestigd op de 1e verdieping boven assurantiekantoor Boon.

Kamerlingh Onnestraat 27H, 1821 BP, Alkmaar

Klanten over showroom Alkmaar

 
"U was voor de afspraak perfect op tijd aanwezig. U had alle tijd voor ons. Wij vonden het een prettige ervaring.".J. Schilperoord - Klant Showroom Alkmaar 
 
 
Meer reviews over deze showroom vindt u hier.

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
MediActive Matrassen