Bezoek onze showroom in Amersfoort

De showroom Amersfoort is bijzonder fraai gelegen op het bedrijventerrein Isselt met uitzicht over een park en vijver. De locatie is zo wel met openbaar als eigen vervoer goed bereikbaar. Per auto zijn de A1 en A28 met een directe aansluiting op het knooppunt Hoevelaken onder handbereik.
Tevens is er een goede omsluiting naar het centrum van Amersfoort. Per bus is het NS-station eenvoudig bereikbaar. Bushaltes bevinden zich op loopafstand van de showroom. Parkeren kunt u gratis voor de deur.

Ontdek uw toekomstige slaapwereld

In onze showroom stapt u uw toekomstige slaapwereld binnen. U verkent alle mogelijkheden die het MediActive matras u te bieden heeft. U maakt kennis met de ClimaBest Boxspring en de drukverlagende Nasa traagschuim matrassen van TotalFit en Energy+. Uiteraard krijgt u van onze slaapadviseurs een advies op maat waarna u de mogelijkheid heeft het MediActive matras 14 dagen thuis gratis uit te proberen. De kans dat u bij LivingComfort voor een matras slaagt is dus heel groot.

“Ik vind het leuk mensen te helpen en hen te voorzien van juiste informatie. Maar niet voordat ik de wensen en behoefte heb achterhaald.”
Annemieke van den Berg
Showroomhouder LivingComfort Amersfoort
Openingstijden LivingComfort Showroom Amersfoort
Maandag tot en met vrijdag Op afspraak: Bel 030 2040608
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur 
Showroom doordeweeks bezoeken? Maak direct een afspraak.
Plan nu online uw afspraak

Wilt u buiten de openingstijden de showroom bezoeken, dan kan dat op elk door jouw gewenst moment. Bel voor een afspraak direct met onze showroom Amersfoort onze klantenservice op 030 2040608 (toets 2).

Routeplanner showroom LivingComfort matrassen Amersfoort
Vestiging Amersfoort
Nijverheidsweg-Noord 130-16
3812 PN Amersfoort
Utrecht - Nederland 

Klanten over showroom Amersfoort

 
"Goede ervaringen met deze showroom. Passend advies heeft er voor gezorgd dat ik weer uitgerust wakker wordt: bedankt!"H. van Oord - Klant Showroom Amersfoort
 
 
Meer reviews over deze showroom vindt u hier.

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
MediActive Matrassen