Showroom in Amsterdam/Amstelveen

LivingComfort Woonmall Alexandrium Rotterdam, 7 dagen per week open
De LivingComfort showroom Amstelveen is centraal gelegen op het bedrijventerrein “Bovenkerk” en ligt nabij een van de belangrijkste doorgaande wegen van Amstelveen. Via de A9 met verbindingen naar de A1, A2 en A4 is een goede bereikbaarheid met alle grote steden in de randstad verzekerd. Diverse buslijnen bevinden zich op ca. 2 minuten loopafstand.

Ontdek uw toekomstige slaapwereld

In onze showroom stapt u uw toekomstige slaapwereld binnen. U verkent alle mogelijkheden die het MediActive matras u te bieden heeft. U maakt kennis met de ClimaBest Boxspring, ClimaBest Matrastopper en de drukverlagende Nasa traagschuim matrassen van Energy+ en TotalFit. Uiteraard krijgt u van onze slaapadviseurs een advies op maat waarna u de mogelijkheid heeft het MediActive matras 14 dagen thuis gratis uit te proberen. De kans dat u bij Living omfort voor een matras slaagt is dus heel groot.

“Mensen voldaan, tevreden en zonder vragen de deur uit zien lopen doet me goed en daar maak ik me ook sterk voor in de showroom.”

Uw LivingComfort showroomhouder 
Openingstijden LivingComfort Showroom Amsterdam/Amstelveen
Maandag tot en met vrijdag Op afspraak: Bel 030-2040608
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur 

Wilt u buiten de openingstijden de showroom bezoeken, dan kan dat op elk door uw gewenst moment. Bel voor een afspraak direct met onze showroom Amstelveen onze klantenservice op 030-2040608 (toets 2).

Plan nu online uw afspraak
 
Onze showroom Rotterdam Alexandrium is 7 dagen per week geopend

Routeplanner showroom LivingComfort matrassen Amsterdam/Amstelveen

Vestiging Amsterdam/Amstelveen
Ziederij 1
1185 ZD Amstelveen


Grotere kaart weergeven

Klanten over showroom Amsterdam/Amstelveen

 
"Keurig afgesproken en ruim op tijd. Voorzien van juiste informatie en voorlichting over mogelijke matrassen. Hierdoor een goede keuze kunnen maken waardoor de onderrug pijn, zoals ik dat zelf noem, is verholpen. Dank voor uw tijd!"Mevr. Arslan - Klant Showroom Amsterdan/Amstelveen
 
 
Meer reviews over deze showroom vindt u hier.

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
MediActive Matrassen