Test uw matras in onze showroom in Antwerpen.

De showroom van LivingComfort Antwerpen is gevestigd in een residentieel pand aan de rand van het bruisende stadshart. De showroom bevindt zich op nog geen 20 minuten lopen van het centraal station. 

Ontdek uw toekomstige slaapwereld

In onze showroom stapt u uw toekomstige slaapwereld binnen. U verkent alle mogelijkheden die het MediActive matras u te bieden heeft. U maakt kennis met de ClimaBest Boxspring, ClimaBest Matrastopper en de drukverlagende Nasa traagschuim matrassen van Energy+ en TotalFit. Uiteraard krijgt u van onze slaapadviseurs een advies op maat waarna u de mogelijkheid heeft het MediActive matras 14 dagen thuis gratis uit te proberen. De kans dat u bij LivingComfort voor een matras slaagt is dus heel groot.

“Het informeren over het juiste product passend bij de behoefte van de klant ervaar ik altijd als zeer prettig. Een uitgebreide voorlichting wordt immer gewaardeerd.”
Lysanne Baudet
LivingComfort showroomhouder Antwerpen
Openingstijden LivingComfort Showroom Antwerpen
Maandag en dinsdag Gesloten
Woensdag t/m vrijdag 10:00 - 12:30 | 13:30-17:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur 
Showroom buiten openingstijden bezoeken? Maak direct een afspraak.
Plan nu online uw afspraak

Wilt u door de week (maandag en dinsdag) of buiten de openingstijden de showroom bezoeken, bel voor een afspraak: 03 2896841 vanuit België en 0032 3 2896841 vanuit Nederland.

Bereikbaarheid

Met de auto kunt de showroom bereiken via de doorgaande wegen Mechelse Steenweg of Lange Leemstraat. Betaald parkeren voor de deur is mogelijk, maar op 5 minuten loopafstand vindt u de publiektoegankelijke parkeergarage van de Nationale Bank. Deze garage is gelegen aan de verkeersader Britse Lei. Voelt u niets voor lopen, dan bent u met tramlijn 7 (halte Gounod) vanaf de parkeergarage snel ter plaatse. Komt u vanaf station Berchem dan neemt u tramlijn 4 (halte Sint-Vincentius). U bent dan direct bij de showroom in de buurt.

Routeplanner showroom LivingComfort matrassen Antwerpen
Vestiging Antwerpen
Sint-Jozefstraat 22
2018 Antwerpen


Grotere kaart weergeven

Klanten over showroom Antwerpen

 

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
MediActive Matrassen