Bezoek onze showroom in Apeldoorn

In onze showroom in Apeldoorn kunt u uitgebreid kennis maken met onze slaapproducten. Onze adviseurs geven u hier graag uitgebreide voorlichting over welk slaapproduct het beste bij u past.

De showroom Apeldoorn is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer door haar ligging in de nabijheid van de op- en afrit van de snelweg A50. Aan de voorzijde van de showroom zijn gratis parkeerplaatsen ter beschikking.

Ontdek de producten van LivingComfort

In onze showroom stapt u uw toekomstige slaapwereld binnen. U verkent alle mogelijkheden die het Energy+ matras u te bieden heeft. U maakt kennis met de ClimaBest Boxspring en de drukverlagende Nasa traagschuim matrassen van TotalFit en MediActive. Uiteraard krijgt u van onze slaapadviseurs een advies op maat waarna u de mogelijkheid heeft het Energy+ matras 14 dagen thuis gratis uit te proberen. De kans dat u bij LivingComfort voor een matras slaagt is dus heel groot.

“Ik vind het fijn om mensen te kunnen helpen bij het adviseren van een passend matras. Elk persoon heeft een andere behoefte, daarom neem ik graag de tijd voor u.”
Esther Reinders
Showroomhouder LivingComfort Apeldoorn
Openingstijden LivingComfort Showroom Apeldoorn
Maandag tot en met vrijdag Op afspraak: Bel 030-2040608
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur 
Showroom doordeweeks bezoeken? Maak direct een afspraak.
Plan nu online uw afspraak

Wilt u buiten de openingstijden de showroom bezoeken, dan kan dat op elk door uw gewenst moment. Bel voor een afspraak direct met onze klantenservice op 030-2040608

Routeplanner showroom LivingComfort matrassen Apeldoorn
Vestiging Apeldoorn
Watermanstraat 52
7324 AK Apeldoorn

Klanten over showroom Apeldoorn

 
"Onlangs op bezoek geweest in Apeldoorn. Erg prettig ervaren. Geen opdringerij maar eerlijk advies. Door dat we 14 dagen mochten proefslapen waren we verkocht.".D. Groenenhuyzen - Klant Showroom Apeldoorn 
 
 
Meer reviews over deze showroom vindt u hier.

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
MediActive Matrassen