Test uw matras in onze showroom in Arnhem/Nijmegen.

De LivingComfort showroom Arnhem/Nijmegen is gevestigd op het gunstig gelegen bedrijventerrein ' De Aam' te Elst. De showroom is zowel per trein als per auto makkelijk bereikbaar. Het NS Station is op loopafstand (500 meter) bereikbaar. De snelwegafritten van de A325 en de A15 bevinden zich op circa 500 m tot 1000 m van de showroom. Aan de voorkant van de showroom vindt u een ruime en gratis parkeergelegenheid.

Ontdek uw toekomstige slaapwereld

In onze showroom stapt u uw toekomstige slaapwereld binnen. U verkent alle mogelijkheden die het MediActive matras u te bieden heeft. U maakt kennis met de ClimaBest Boxspring, ClimaBest Matrastopper en de drukverlagende Nasa traagschuim matrassen van Energy+ en TotalFit. Uiteraard krijgt u van onze slaapadviseurs een advies op maat waarna u de mogelijkheid heeft het MediActive matras 14 dagen thuis gratis uit te proberen. De kans dat u bij LivingComfort voor een matras slaagt is dus heel groot.

“Ieder persoon in de showroom is anders. Door goed te luisteren naar de wensen en voorkeuren, weten we vrijwel altijd een passende slaapoplossing vinden.”
Dionne Steenbergen
LivingComfort showroomhouder Arnhem-Nijmegen
Openingstijden LivingComfort Showroom Arnhem-Nijmegen
Maandag tot en met vrijdag Op afspraak: Bel 030-2040608
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Showroom doordeweeks bezoeken? Maak direct een afspraak.
Plan nu online uw afspraak

Wilt u buiten de openingstijden de showroom bezoeken, dan kan dat op elk door u gewenst moment. Bel voor een afspraak met onze showroom de klantenservice op 030-2040608.

Routeplanner showroom LivingComfort matrassen Arnhem-Nijmegen
Vestiging Arnhem/Nijmegen
Nijverheidsweg 13b
6662 NG Elst
Gelderland


Grotere kaart weergeven

Showroom volledig bekijken? Doe de virtuele tour door de showroom. 


Grotere kaart weergeven

Klanten over showroom Arnhem/Nijmegen


Meer reviews over deze showroom vindt u hier.
 

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
MediActive Matrassen