Test uw matras in onze showroom in Breda.

LivingComfort Woonmall Alexandrium Rotterdam, 7 dagen per week open
Bezoek onze LivingComfort showroom in Breda in het Morreehuys. De matrassen showroom van LivingComfort Breda is per auto makkelijk bereikbaar via o.a. de rijksweg A27. De snelwegafrit van de A27 bevindt zich op 5 minuten autorijden van de showroom. Aan de voorkant van de showroom vindt u een ruime en gratis parkeergelegenheid.

Ontdek uw toekomstige slaapwereld

In onze showroom stapt u uw toekomstige slaapwereld binnen. U verkent alle mogelijkheden die het MediActive matras u te bieden heeft. U maakt kennis met de ClimaBest Boxspring, ClimaBest Matrastopper en de drukverlagende Nasa traagschuim matrassen van Energy+ en TotalFit. Uiteraard krijgt u van onze slaapadviseurs een advies op maat waarna u de mogelijkheid heeft het MediActive matras 14 dagen thuis gratis uit te proberen. De kans dat u bij LivingComfort voor een matras slaagt is dus heel groot.

“Ik vind het fijn om mensen te kunnen helpen bij het adviseren van een passend matras. Elk persoon heeft een andere behoefte, daarom neem ik graag de tijd voor u.”
Hannie Zimmer
Showroomhouder LivingComfort Breda

Openingstijden LivingComfort Showroom Breda
Maandag tot en met vrijdag Op afspraak
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
 

Wilt u buiten de openingstijden de showroom bezoeken, dan kan dat op elk door uw gewenst moment. Bel voor een afspraak direct met onze showroom Breda onze klantenservice op 030-2040608 (toets 2).

Plan nu online uw afspraak
Onze showroom Rotterdam Alexandrium is 7 dagen per week geopend

Routeplanner showroom LivingComfort matrassen Breda
Vestiging Breda
Minervum 7160 1
4817 ZN Breda
Noord-Brabant


Grotere kaart weergeven

Klanten over showroom Breda

 
"Bij meerdere beddenzaken geweest maar het advies en proefslapen heeft mij hier overtuigd. Na een korte uitleg op twee matrassen gelegen waarbij een duidelijk het beste voor mij was. Na het proefslapen ben ik nog steeds tevreden. Snelle reacties op berichten. Top service!!M. Rutjens - Klant Showroom Breda 
 
 
Meer reviews over deze showroom vindt u hier.

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
MediActive Matrassen