Bezoek onze showroom in Den Bosch

LivingComfort Woonmall Alexandrium Rotterdam, 7 dagen per week open
In onze showroom in Den Bosch kunt u uitgebreid kennis maken met onze slaapproducten. Onze adviseurs geven u hier graag uitgebreide voorlichting over welk slaapproduct het beste bij u past.

De showroom 's-Hertogenbosch is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer door haar ligging in de nabijheid van de op- en afritten van de A59 ('s-Hertogenbosch - Waalwijk met nabij een aansluiting op de A2 Amsterdam - Maastricht). Er is een bushalte op 10 minuten loopafstand met een directe verbinding van en naar het centraal station.

De showroom is gelegen op de 1e etage boven KwikFit. De ingang bevindt zich aan de rechterzijde van het pand. Aan de voorzijde van de showroom zijn gratis parkeerplaatsen beschikbaar.

Ontdek de producten van LivingComfort

In onze showroom stapt u uw toekomstige slaapwereld binnen. U verkent alle mogelijkheden die het MediActive matras u te bieden heeft. U maakt kennis met de ClimaBest Boxspring, ClimaBest Matrastopper en de drukverlagende Nasa traagschuim matrassen van Energy+. Uiteraard krijgt u van onze slaapadviseurs een advies op maat waarna u de mogelijkheid heeft het MediActive matras 365 nachten thuis gratis uit te proberen en 'Niet goed = Geld terug'. De kans dat u bij LivingComfort voor een matras slaagt is dus heel groot.

“Samen met u neem ik alle tijd om u te voorzien van het juiste advies. Slapen is immers heel belangrijk.”
Pim Muller
Showroomhouder LivingComfort Den Bosch
Openingstijden LivingComfort Showroom Den Bosch
Maandag tot en met vrijdag Op afspraak: Bel 030-2040608
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur 
Showroom doordeweeks bezoeken? Maak direct een afspraak.
Plan nu online uw afspraak

Wilt u buiten de openingstijden de showroom bezoeken, dan kan dat op elk door uw gewenst moment. Bel voor een afspraak direct met onze klantenservice op 030-2040608. Onze showroom Rotterdam Alexandrium is 7 dagen per week geopend.

Routeplanner showroom LivingComfort matrassen Den Bosch
Vestiging Den Bosch
Rietveldenweg 68d
5222 AS 's Hertogenbosch

Klanten over showroom Den Bosch

 
"Een telefonische afspraak was snel gemaakt. Dag erop een bezoek gebracht en hier werd ik goed geïnformeerd over de matrassen. Uit eindelijk werd er vanwege mijn gewicht een stevige Energy+ aanbevolen. Hier heb ik geen spijt van gehad."D. Barak - Klant Showroom Den Bosch 
 
 
Meer reviews over deze showroom vindt u hier.

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
MediActive Matrassen