Test uw matras in onze showroom in Eindhoven.

Bezoek onze LivingComfort showroom in Eindhoven. De matrassen showroom van LivingComfort Eindhoven is per auto makkelijk bereikbaar via o.a. de rijksweg A2. De snelwegafrit van de A2 bevindt zich op 5 minuten autorijden van de showroom. Aan de voorkant van de showroom vindt u een ruime en gratis parkeergelegenheid.

Ontdek uw toekomstige slaapwereld

In onze showroom stapt u uw toekomstige slaapwereld binnen. U verkent alle mogelijkheden die het MediActive matras u te bieden heeft. U maakt kennis met de ClimaBest Boxspring, ClimaBest Matrastopper en de drukverlagende Nasa traagschuim matrassen van Energy+ en TotalFit. Uiteraard krijgt u van onze slaapadviseurs een advies op maat waarna u de mogelijkheid heeft het MediActive matras 14 dagen thuis gratis uit te proberen. De kans dat u bij LivingComfort voor een matras slaagt is dus heel groot.

“In de winkel hoor ik de belangrijkste problemen en wensen van de klant. Hier halen we dagelijks weer verbeteringen in onze producten en dienstverlening uit.”
Wies Raymaekers
LivingComfort showroomhouder
Openingstijden Living Comfort Showroom Eindhoven
Maandag tot en met vrijdag Op afspraak: Bel 030-2040608
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur 
Showroom doordeweeks bezoeken? Maak direct een afspraak.
Plan nu online uw afspraak

Wilt u buiten de openingstijden de showroom bezoeken, dan kan dat op elk door u gewenst moment. Bel voor een afspraak met onze klantenservice op 030-2040608.

Routeplanner showroom LivingComfort matrassen Eindhoven
Vestiging Eindhoven
Strijpsestraat 59
5616 GL Eindhoven
Noord-Brabant


Grotere kaart weergeven

Klanten over showroom Eindhoven

 

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
MediActive Matrassen