Bezoek onze showroom in Groningen

Donderdag 2 november 2017 is de showroom gesloten.

De LivingComfort showroom is gevestigd op het goed bereikbare bedrijventerrein "De Driebond". U vindt ons op de begane grond aan de achterzijde van het complex. Onze showroom heeft een eigen ingang aan de buitenzijde van het gebouw. Dit is de ingang aan de Sint Petersburgweg. Het Tradecenter zelf hoeft u dus niet te betreden. U kunt gratis parkeren voor de deur.

Ontdek uw toekomstige slaapwereld

In onze showroom stapt u uw toekomstige slaapwereld binnen. U verkent alle mogelijkheden die het MediActive matras u te bieden heeft. U maakt kennis met de ClimaBest Boxspring, ClimaBest Matrastopper en de drukverlagende Nasa traagschuim matrassen van Energy+ en TotalFit. Uiteraard krijgt u van onze slaapadviseurs een advies op maat waarna u de mogelijkheid heeft het MediActive matras 14 dagen thuis gratis uit te proberen. De kans dat u bij LivingComfort voor een matras slaagt is dus heel groot.

"Luisteren en adviseren doe ik graag. Zo ook in de winkel, de klant moet met een voldaan gevoel en zonder vragen naar huis gaan."
Karin Wiltjer-Elzinga 
LivingComfort showroomhouder Groningen
Openingstijden LivingComfort Showroom Groningen
Maandag tot en met vrijdag Op afspraak: Bel 030-2040608
Donderdag 18:00 - 21:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur 
Let op: a.s. donderdag 2 november is de showroom gesloten.
Showroom doordeweeks bezoeken? Maak direct een afspraak.
Plan nu online uw afspraak

Wilt u buiten de openingstijden de showroom bezoeken, dan kan dat op elk door u gewenst moment. Bel voor een afspraak met onze showroom de klantenservice op 030-2040608.

Routeplanner showroom LivingComfort matrassen Groningen
Vestiging Groningen
Moermanskweg 2, (ruimte 3)
9723 HM Groningen

Klanten over showroom Groningen

 

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
MediActive Matrassen