Test uw matras in onze showroom in Hengelo/Twente

De matrassen showroom van LivingComfort Hengelo/Twente is gelegen aan de rand van het centrum van Hengelo. Komt u niet uit de directe omgeving dan is de showroom per auto snel en makkelijk bereikbaar via de rijkswegen A1 (Almelo-Enschede) en A35 (Deventer-Oldenzaal). De snelwegafritten van de A1 en A35 bevinden zich op 10 minuten autorijden van de showroom. Aan de voorkant van de showroom vindt u een ruime parkeergelegenheid. De showroom in Hengelo/Twente is geopend vanaf 5 april 2014.

Ontdek uw toekomstige slaapwereld

In onze showroom stapt u uw toekomstige slaapwereld binnen. U verkent alle mogelijkheden die het MediActive matras u te bieden heeft. U maakt kennis met de ClimaBest Boxspring, ClimaBest Matrastopper en de drukverlagende Nasa traagschuim matrassen van Energy+ en TotalFit. Uiteraard krijgt u van onze slaapadviseurs een advies op maat waarna u de mogelijkheid heeft het MediActive matras 14 dagen thuis gratis uit te proberen. De kans dat u bij LivingComfort voor een matras slaagt is dus heel groot.

“Elke klant heeft zijn eigen beweegredenen om een nieuw matras aan te schaffen. Eerlijk en passend advies helpt hen om weer tot een goede nachtrust te komen.

Mieke Oude Geerdink
Showroomhouder LivingComfort Hengelo
Openingstijden LivingComfort Showroom Hengelo/Twente
Maandag tot en met zaterdag Op afspraak: Bel 030-2040608
Showroom doordeweeks bezoeken? Maak direct een afspraak.
Plan nu online uw afspraak

Wilt u buiten de openingstijden de showroom bezoeken, dan kan dat op elk door u gewenste moment. Bel voor een afspraak direct met onze showroom Hengelo/Twente onze klantenservice op 030-2040608 (toets 2).

Routeplanner showroom LivingComfort matrassen Hengelo/Twente
Vestiging Hengelo/Twente
Drienerstraat 59
7551 HL Hengelo
Overijssel


Grotere kaart weergeven

Klanten over showroom Hengelo

 

"Ik en mijn man waren beiden toe aan een nieuw matras. Na lang zoeken kwamen we hier in Hengelo uit. We werden erg vriendelijke tewoord gestaan door mevrouw. Ze heeft ons enkele matrassen laten uitproberen en zijn samen tot een geschikt matras gekomen. Zit nog in de proefslaapperiode maar tot nu toe bevalt het ons uitstekend!

Fam. Boerkamp - Klant Showroom Henelo 

 
 
Meer reviews over deze showroom vindt u hier.

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
MediActive Matrassen