Test uw matras in onze showroom in Maasmechelen (B) / Zuid-Limburg (NL)

De showroom van LivingComfort Maasmechelen is gevestigd in een zijstraat van de Rijsweg N78 in het centrum van de plaats. Met de auto kunt de showroom snel bereiken via de autosnelwegen A2 (E314) vanuit de richting Hasselt/Genk,  A2 (E25) vanuit de richting Maastricht en A76 (E314) vanuit de richting Heerlen. Voor de showroom vindt u een ruime en gratis parkeermogelijkheid. 

Ontdek uw toekomstige slaapwereld

In onze showroom stapt u uw toekomstige slaapwereld binnen. U verkent alle mogelijkheden die het MediActive matras u te bieden heeft. U maakt kennis met de ClimaBest Boxspring en de drukverlagende Nasa traagschuim matrassen van TotalFit en Energy+. Uiteraard krijgt u van onze slaapadviseurs een advies op maat waarna u de mogelijkheid heeft het MediActive matras 14 dagen thuis gratis uit te proberen. De kans dat u bij LivingComfort voor een matras slaagt is dus heel groot.

“Iedereen slaapt op een andere manier. Samen gaan wij erachter komen welk product past bij uw manier van slapen.
Lode Kortleven
Showroomhouder LivingComfort Maasmechelen
Openingstijden LivingComfort Showroom Maasmechelen / ZuidLimburg
Maandag tot en met vrijdag Op afspraak:
NL: Bel 030-2040608
BE: Bel 03-2896841
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur 
Showroom doordeweeks bezoeken? Maak direct een afspraak.
Plan nu online uw afspraak

Wilt u buiten de openingstijden de showroom bezoeken, dan kan dat op elk door jouw gewenst moment. Bel voor een afspraak direct met onze showroom Maasmechelen met onze klantenservice op NL: 030-2040608 (toets 2), BE: 03-2896841.

Routeplanner showroom LivingComfort matrassen Maasmechelen / Zuid Limburg
Vestiging Maasmechelen
Hoenderstraat 2
3630 Maasmechelen
België


Grotere kaart weergeven

Klanten over de showroom Maasmechelen

 
"De ontvangst was prima: gedistingeerd maar vriendelijk. De informatie was oke Als de matras even goed zal zijn als de ontvangst en de uitleg dan zullen wij ons de aankoop niet beklagen. Wij hadden ons op voorhand ook wel behoorlijk geïnformeerd op internet. Dank".P. Remmerie - Klant Showroom Maasmechelen 
 
 
Meer reviews over deze showroom vindt u hier.

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
MediActive Matrassen