Test uw matras in onze showroom in Tilburg

LivingComfort Woonmall Alexandrium Rotterdam, 7 dagen per week open
De LivingComfort showroom is gevestigd op het bedrijventerrein Het Laar. Aan de voorkant van de showroom vindt u een ruime en gratis parkeergelegenheid.

Ontdek uw toekomstige slaapwereld

In onze showroom stapt u uw toekomstige slaapwereld binnen. U verkent alle mogelijkheden die het MediActive matras u te bieden heeft. U maakt kennis met de ClimaBest Boxspring, ClimaBest Matrastopper en de drukverlagende Nasa traagschuim matrassen van Energy+ en TotalFit. Uiteraard krijgt u van onze slaapadviseurs een advies op maat waarna u de mogelijkheid heeft het MediActive matras 14 dagen thuis gratis uit te proberen. De kans dat u bij LivingComfort voor een matras slaagt is dus heel groot.

“Ik vind het fijn om mensen te kunnen helpen bij het adviseren van een passend matras. Elk persoon heeft een andere behoefte, daarom neem ik graag de tijd voor u.”
Jeannette Struijk
Showroomhouder LivingComfort Tilburg
Openingstijden LivingComfort Showroom Tilburg Maandag t/m woensdag Op afspraak: Bel 030-2040608 Donderdag en vrijdag 09:00 - 17:30 Zaterdag 10:00 - 17:00

Wilt u buiten de openingstijden de showroom bezoeken, dan kan dat op elk door uw gewenst moment. Bel voor een afspraak direct met onze showroom Tilburg onze klantenservice op 030-2040608 (toets 2).

Plan nu online uw afspraak
Onze showroom Rotterdam Alexandrium is 7 dagen per week geopend

Routeplanner showroom LivingComfort matrassen Tilburg
Vestiging Tilburg
Jan Frederik Vlekkeweg 10-22
5026 RJ Tilburg
Noord-Brabant

Let op! De showroom bevindt zich aan de achterzijde van het 3e en laatste bedrijvenverzamelcomplex. Dit complex is iets aan het oog onttrokken en bereikt u door onder de slagboom door te rijden.

Klanten over showroom Tilburg

 

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
MediActive Matrassen