Test uw matras in onze showroom in Veenendaal

De matrassen showroom van LivingComfort Veenendaal is binnen een half uur bereikbaar vanuit Utrecht, Arnhem en Amersfoort. Aan de voorkant van de testshop vindt u een ruime en gratis parkeergelegenheid.

Ontdek uw toekomstige slaapwereld

In onze showroom stapt u uw toekomstige slaapwereld binnen. U verkent alle mogelijkheden die het MediActive matras u te bieden heeft. U maakt kennis met de ClimaBest Boxspring, ClimaBest Matrastopper en de drukverlagende Nasa traagschuim matrassen van Energy+ en TotalFit. Uiteraard krijgt u van onze slaapadviseurs een advies op maat waarna u de mogelijkheid heeft het MediActive matras 14 dagen thuis gratis uit te proberen. De kans dat u bij LivingComfort voor een matras slaagt is dus heel groot.

“Door het achterhalen van uw wensen en behoeftes, komen wij samen tot de juiste slaapoplossing.”

Sander Vonk
LivingComfort showroomhouder Veenendaal
Openingstijden LivingComfort Showroom Veenendaal
Maandag tot en met vrijdag Op afspraak: Bel 030-2040608
Zaterdag 10:00 - 17:00
Showroom doordeweeks bezoeken? Maak direct een afspraak.

Wilt u door de week (maandag t/m vrijdag) of buiten de openingstijden de showroom bezoeken, bel voor een afspraak onze klantenservice op 030-2040608 (toets 2).Op zaterdag kunt u zonder afspraak terecht tijdens de openingstijden.

Plan nu online uw afspraak

Routeplanner showroom LivingComfort matrassen Veenendaal
Vestiging Veenendaal
Wageningselaan 50
3903 LA Veenendaal
Utrecht


Grotere kaart weergeven

Klanten over showroom Veenendaal

 
"Door internet bij deze showroom uitgekomen. ben er erg goed geholpen door de aardige mevrouw. Ze nam rustig de tijd en heeft mij een matras aanbevolen. Na het proefslapen kom ik er niet meer van af, in de goede zin van het woord :-). Zeker een aanbeveling.A. de Ruyter - Klant Showroom Veenendaal 
 
 
Meer reviews over deze showroom vindt u hier.

 

Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
MediActive Matrassen